Euler Math Toolbox

Euler Math Toolboxпрограмний пакет, призначений для проведення точних математичних розрахунків. За допомогою цього додатка користувач може проводити розрахунки з використанням усіх можливих математичних формул і застосуванням найскладніших рівнянь з вищої математики.

Основні можливості утиліти Euler Math Toolbox:

  • Euler Math Toolbox відноситься до вузькоспеціалізованих додатків в галузі математичних розрахунків і створення рівнянь для складних фізичних явищ. Щоб від даного програмного забезпечення отримати максимальну віддачу і користь, користувач повинен володіти достатнім обсягом знань у сфері точних наук. Варто підкреслити, що у Euler Math Toolbox існує дуже сильна підтримка комплексних операцій з використанням синтаксичних виразів різного типу, це робить дану утиліту дуже корисною для студентів і аспірантів.
  • У програми дуже розвинена і багатофункціональна панель інструментів, за допомогою якої користувач може отримати підказку для виправлення того чи іншого недоліку або помилки в математичному вираженні. При цьому кожна помилка або похибка в розрахунках тут же фіксується програмою.
  • Варто відзначити наявність можливості працювати як в режимі 2-D так в об'ємному 3-D режимі графічного дисплея. Інтерфейс програми складається з двох головних вікон, у кожному з яких користувач може займатися певним незалежним завданням, наприклад в одному вирішувати рівняння, а в іншому отримувати графічну модель математичної задачі.
  • Додаток Euler Math Toolbox вміє проводити статистичні розрахунки і робити прогнози на ту чи іншу подію.
  • Безсумнівно, що дана програма стане прекрасним інструментом в руках наукових співробітників, а також, безумовно, студентів вищих навчальних закладів.

Сайт програми