Checker Plus for Gmail — читання пошти в браузері без відкриття вкладок

Розширення про яке піде мова — це не просто наступна пустишка, а дійсно корисне доповнення для вашого браузера. Основне призначення Checker Plus for Gmail — це відкриття пошти у виринаючому вікні без необхідності переходити у нову вкладку. Але це ще не все…

Після встановлення у верхньому правому кутку браузера Google Chrome з’явиться іконка доповнення. Біля іконки виводиться кількість непрочитаних листів (опцію можна відключити в налаштуваннях).

Доповнення досить гнучке в налаштуваннях, а їх воно має досить багато.

Про отримання нових повідомлень можна дізнаватися із звукових та голосових сповіщень, які потрібно налаштувати. Можна вибрати одну із доступних мелодій або вказати свою. Для голосових сповіщень потрібно вибрати мову на якій вони будуть промовлятися.

Підтримуються декілька облікових записів. Перемикання між ними просте та швидке, а його тривалість вимірюється одним кліком миші.

Із вікна доповнення можна створювати нові повідомлення.

Всі вхідні повідомлення відображаються як у веб-версії (режим «Вхідні»):

  • Невідсортовані;
  • Соцмережі;
  • Промоакції.

З інтерфейсу програми можна переходити до контактів. Одним кліком миші можна скопіювати поточну адресу електронної пошти у буфер обміну.

Налаштовується інтерфейс, можна вибрати тему оформлення. Доступне перемикання на «Вхідні» та «Checker Plus». Вони відрізняються зовнішнім виглядом та функціональністю.

Кнопка, яка відображається в браузері за умовчанням може також бути змінена на одну із запропонованих або на власну. Також можна вибрати анімовану кнопку.

Із налаштувань можна відмітити:

  • Повідомлення;
  • Кнопка;
  • Загальні;
  • Акаунти/ярлики;
  • Клавіші;
  • Голосове введення;
  • Адміністратор.

Як видно із переліку, налаштувати можна навіть дрібні деталі. Готові опції можна зберігати та при потребі завантажувати.

Крім Gmail розширення Checker Plus також доступне для Google Drive та Google Calendar. Входьте в акаунт та отримуйте керування у виринаючому вікні. Реально — це досить зручно! Наприклад, клацнули на іконку диска Google, скопіювали лінк для доступу до потрібного файлу чи потрібної папки або надали до них доступ.

Слова словами, а для оцінки доповнень все-таки їх потрібно встановити. Переходимо за лінками знизу, тестуємо та відписуємося про враження.

Перейти на сторінку магазину Google Chrome для встановлення:

Checker Plus for Gmail
Checker Plus for Google Drive
Checker Plus for Google Calendar