Комфортний перегляд відео із доповненням Turn Off the Lights

Turn Off the Lights — розширення для популярних браузерів, що допоможе переглядати відео більш комфортно. Суть його роботи проста — розширення зробить фон навколо відео більш темним, і нічого зайвого не буде відволікати від перегляду. Для активації розширення потрібно натиснути на лампочку, яка появиться біля адресної стрічки. Натискаємо на лампочку ще раз — повертається звичайний режим.

Розширення налаштовується під свої потреби та вподобання. Можна заборонити автоматичне відтворення HTML5 відео на YouTube, налаштувати ступінь затемнення та колір фону затемнення, встановити нічний режим, непрозорість. Розширення може в автоматичному режимі вмикатися при автоматичному відтворенні відео, або вмикатися на сайтах із списку (можна формувати білий та чорний список).

Можна вмикати візуальні ефекти. Ефекти атмосферного освітлення доступні для HTML5 та із застосуванням програвача HTML5 на YouTube. Для нічного режиму доступні налаштування кольору затемнення, лінків та тексту. Розширення підтримує керування жестами та голосовими командами. В принципі, налаштувань дуже багато, рідко коли інше доповнення може похизуватися такою їхньою кількістю. Так, що експериментуйте та підбирайте свої оптимальні.

Розширення сумісне із популярними браузерами: Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer, Maxthon та Yandex. Воно підтримує основні відеохостинги: YouTube, Vimeo, Dailymotion, Hulu, Metacafe, YouKu, та ін.

Turn Off the Lights для Mozilla Firefox
Turn Off the Lights для Opera
Turn Off the Lights для Google Chrome
Офіційний сайт Turn Off the Lights (можна завантажити для всіх підтримуваних браузерів)