X New Tab Page

X New Tab Page — може стати корисним розширенням для вашого браузера. Основна його функція — це оптимізація робочого простору та надання швидкого доступу до вкладок вашого браузера. Розширення основане на HTML5. Воно замінює  стандартну сторінку швидкого доступу. Доступне розширення для всіх популярних браузерів: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Dragon, Maxthon, Vivaldi.

Всі вкладки поділені на групи, а також за умовчанням на головному вікні відображаються вкладки для швидкого доступу до сайтів. Для переходу до потрібного сайту просто натискаємо на відповідній вкладці. Колесом миші можна прогортати сторінки вкладок. А натиснувши на + можна додати вкладку: вибравши із запропонованих, скориставшись пошуком чи ввівши вручну.

X New Tab Page

Клацнувши правою клавішею миші можна редагувати чи видаляти вкладки та групи. Натиснувши на групи їх можна редагувати та створювати нові (це щось подібне до папок). Для повернення до початкового вікна потрібно просто вибрати головну групу.

X New Tab Page

Щоб додати вкладку у групу потрібно клацнути правою клавішею миші та натиснути на значок редагування, що на вкладці. Потім просто вибираємо групу та тиснемо «Ок».

X New Tab Page

Підтримується імпорт та експорт вкладок, а також хмарне резервне копіювання (для цього потрібно зайти у свій акаунт на Google, Facebook, Twitter).

X New Tab Page для Google Chrome, Vivaldi

Сторінка розширення (ви знайдете розширення для свого браузера)