Підтримувані ОС: Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Китайська/русифікатор

360 Extreme Explorer — альтернативний браузер для вашого ПК

Зараз браузерів просто безмежна кількість. І вибрати для себе щось цікаве та до душі складно — прийдеться не один день тестувати всі новинки ПО з інтернету. А от за відгуками на багатьох сайтах 360 Extreme Explorer досить непоганий браузер і багато користувачів замінили ним свої стандартні рішення. Даний браузер піклується за безпеку користувачів та бореться з інтернет небезпекою при серфінгу по інтернеті. Працює на двигуні Chromium і являється китайською розробкою. Як то вже прийнято — пропонує для користувачів хмарні технології та синхронізацію акаунтів — функція 360 account.

Швидкість роботи браузера висока, налаштування досить гнучкі, для захисту користувачів від фішингу та безпеки онлайн покупок використовується технологія 360 Internet Security.

Зовнішній вигляд зручно відображає всі елементи керування, сайти, які ви часто відвідуєте будуть відображатися у вигляді мініатюр при відкритті нової вкладки. За потреби можна перемикатися між двигунами Webkit і IE, а можна щоб вибір робив сам браузер у відповідності до відкритого контенту.

Вміє і 360 Extreme Explorer блокувати рекламу та боротися із виринаючими вікнами, роблячи інтернет перегляд зручним — вас не буде нічого відволікати.

Якщо хочете завантажити браузер із офіційного сайту, то користуйтеся перекладачем. Хоча можна просто клацнути по кнопці на центрі сторінки і відбудеться завантаження.

В мережі інтернет наявний русифікатор. Для русифікації потрібно замінити файли у папці браузера: диск та папка встановлення\360Chrome\Chrome\Application\9.0.1.118. Приклад для версії 9.0.1.118. Диск та папка встановлення у вас можуть бути інші, тому я для прикладу не писав.

360 Extreme Explorer — альтернативний браузер для вашого ПК

Сторінка браузера

Русифікатор для 9 версії