Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 32/64 bit
Ліцензія: Програма безкоштовна
Мова інтерфейсу: Російська/англійська

Переглядач фото Picosmos Shows

Picosmos Shows — спрощена версія графічного пакету програм Picosmos Tools. Розробила його та ж команда, що і відомий пакет для перетворення форматів відео та аудіо — Format Factory.

Використовуючи дане програмне забезпечення можна переглядати свої фото та виконувати нескладне редагування. З лівого боку вікна програми можна бачити навігацію по папкам свого комп’ютера. Для перегляду достатньо вибрати папку із зображеннями та відкрити їх в повноекранному режимі подвійним кліком.

Переглядати досить зручно, фото можна перегортувати красиво оформленими кнопками, для автоматичного перегляду можна запустити слайд-шоу. Крім того, всі фото будуть відображені у вигляді мініатюр, натискаючи по яких буде відбуватися навігація.

Звичайно, доступні і стандартні операції копіювання, перейменування, видалення та ін.

Є можливість збільшити чи зменшити масштабу відображення, повернути фото вправо чи вліво, встановити зображення як шпалери робочого столу.

З лівого боку, крім менеджера файлів також доступна опція із назвою «Пакет». Відкривши її та виділивши потрібні зображення можна застосувати деякі ефекти, наприклад перетворити зображення у відтінки сірого, додати водяний знак, оптимізувати, видалити EXIF інформацію, конвертувати в популярні формати, змінити розмір, відкоригувати колір та ін.

Зверніть увагу, що програма замінює оригінальні зображення, що, як на мене, не логічно. Тому, хто хоче застосовувати зміни до фото, бажано працювати із попередньо зробленими копіями, а не із оригіналом.

Програма працює досить шустро але є більш кращі аналоги, хоча може комусь і сподобається.

Сторінка програми Picosmos Shows