Генератор обличь людей

Розробник Філіп Ван, який працює в Uber створив сайт, відвідуючи який автоматично генерується зображення обличчя людини. І що саме цікаве – таких людей реально не існує. Все, що потрібно – це зайти на сайт. Далі алгоритм автоматично та миттєво створить нове обличчя людини.

Фотопортрети настільки реальні, що не відрізняються від справжніх людей. Причому, кожен раз створюється новий фотопортрет. Для генерації нового обличчя можна просто оновити сторінку браузера або натиснути клавішу F5. 

Всі генеровані фотопортрети унікальні та не повторюються.

Проект оснований на StyleGAN, який компанія (його код) Nvidia виложила у відкритий доступ на GitHub. Технологія базується на змаганні двох нейромереж. Одна із них створює обличчя, використовуючи риси декількох людей та в подальшому адаптуючи їх під певний вік, стать, міміку та інші параметри. Інша являється своєрідним «контролером». Вона відбраковує зображення до тих пір, поки не стане вважати, що згенерований шедевр схожий на справжній. Хоча деякі фотопортрети можуть мати сильні артефакти (фільми жахів можуть заказувати в них героїв:)).

В даний час можна побавитися із фотомонтажем людських обличь. Але нейромережі можуть також створювати наприклад, анімованих персонажів і тому подібне.

Відкрити сторінку для генерування фотопортретів