Комерційний шаблон для Wordpress — JustFit

Ідеальна тема для сайту, який присвячений тематиці фітнесу та вправ. Шаблон має повністю адаптивний дизайн, повну оптимізацію в плані пошукових систем та продуктивності.

Якщо ви являєтесь тренером, керуєте фітнес-спільнотою або являєтесь приватним тренером — дана тема для Вас. Тема підійде також якщо ви робите публікації в якості онлайн журналу або просто маєте спортзал. Шаблон JustFit має всі функції, які допоможуть вам розвиватися у перелічених напрямках. Покажіть відгуки, результати, продукти, тренування і продовжуйте вести свій блог, наповнюючи його новими публікаціями. Додайте інформацію про розміщення своєї організації, часи роботи та іншу інформацію для всіх, хто хоче познайомитися із вашими послугами ближче — заявіть про себе.

Як завжди шаблон максимально продуманий, характеризується мінімальним навантаженням на сервер, SEO також на висоті, в додаток — багатомовність.

Маєте бажання продавати книги, які присвячені спорту чи веденню здорового способу життя — із темою JustFit Ви не матимете ніяких проблем.

В тему додані нові унікальні макети: йога, особистий тренер, харчування. Тому тему із легкістю також можна використовувати для продажу продуктів харчування. Розкажіть своїм читачам чому потрібно вибирати саме ваші продукти харчування, а не інші.

Тема має 100-відсоткову сумісність із WooCommerce. Продавайте матеріальні чи не матеріальні цінності.

Окремий макет блогу призначений лише для ведення журналу. Всього пропонується 6 макетів для різних цілей.

Тема повністю налаштовується із панелі керування CMS Wordpress. А якщо цього замало, можна використовувати власні стилі, відредагувати макети (які поставляються у PSD фалах) та провести інші вдосконалення.

JustFit має готові віджети (також реалізована сумісність із багатьма сторонніми віджетами та плагінами), доступна функція «лінивого» завантаження зображень, налаштовується 404 сторінка, вмикаються чи вимикаються скрипти, швидкий AJAX пошук та ін.

Все просто та продумано.

Сторінка теми JustFit (демонстрацію у різних варіантах можна переглянути там же)