WooShop — адаптивна тема для  WooCommerce

Знову хочеться розповісти про тему від студії mythemeshop, яка пише чудові адаптивні шаблони та плагіни для Wordpress. І саме головне — всі теми оптимізовані на максимальну швидкодію та мінімальне навантаження на хостинг. Не вірите? Самий кращий спосіб самому встановити та спробувати. Адже розробник пропонує і безкоштовні версії, які можна легко протестувати.

Тема WooShop стане прекрасним вибором для всіх хто веде комерцію на CMS Wordpress, використовуючи плагін WooCommerce. Тема має сучасний стиль та призвана збільшити ваші продажі в рази, тому що чудово SEO оптимізована, має адаптивний дизайн, готові віджети, багатомовність, високу сумісність із багатьма сторонніми плагінами та віджетами.

А саме головне — вихідний код повністю оптимізований, нічого зайвого.

Завдяки PSD-файлам, що входять у платну підписку можна змінювати зовнішній вигляд свого сайту, а використовуючи гнучкі налаштування із панелі керування у кілька кліків налаштовувати деталі.

Сумісність із WooCommerce — 100%. Тема постачається із опціями, яких Ви ніколи не знайдете в інших темах. Багато із них впливають на кількість продаж, забезпечуючи чудову взаємодію покупця із сайтом в процесі вибору товару та його покупкою.

Створюйте слайди та демонструйте новинки чи найпопулярніші товари, привертайте увагу потенційного покупця.

Вибирайте один із трьох макетів для оформлення домашньої сторінки.

Ви можете керувати всіма параметрами, вмикати чи вимикати окремі функції, наприклад швидкий AJAX пошук, асинхронний JavaScript та ін.

Після встановлення виберіть логотип для сайту, додайте Favicon, Metro Icon, налаштуйте кнопки соціальних мереж та виконайте всі початкові налаштування для забезпечення як найповнішої інформації, яка буде корисна не лише для користувачів, а й сильно впливатиме на просування сайту у пошуковиках.

Хочете використовувати оригінальні шрифти — не проблема,  630+ шрифтів Google до ваших послуг.

Сторінка шаблона WooShop