Безкоштовні шаблони для CMS Wordpress

Завжди є вибір — купити платний шаблон, завантажити платний шаблон із сумнівних сайтів або використовувати безкоштовний. Саме цікаво, що добре пошукавши, завжди можна знайти хороший та якісний безкоштовний шаблон. А на рахунок нуляних — скоріш за все отримаєте безкоштовно не лише платний шаблон, а ще й багато «лівих» посилань на різні сумнівні сайти та низьку індексацію з боку пошукових систем. Буду викладати по мірі можливостей безкоштовні шаблони для однієї із найпопулярніших CMS.

MH Squared lite

MH Squared lite

Безкоштовний адаптивний шаблон від MH Squared WordPress Theme з базовою функціональністю. MH Squared Lite - це безкоштовна, журнальна WordPress тема, яка надає вам можливість створювати дивовижні онлайн-журнали або динамічні веб-сайти новин з сучасним і адаптивним макетом. Для отримання додаткових функцій та параметрів ви можете оновити версію преміум-класу.

Даний шаблон я використовую на одному зі своїх сайтів та повністю ним задоволений. Мені повністю вистачає базових функцій.

Демонстрація шаблона
Завантажити шаблон
Заказати надійний хостинг

Editorialmag

Editorialmag

Editorialmag хороша журнальна тема для WordPress, яку можна використовувати для новин, порталу, магазину та інших категорій. Тема має елегантний дизайн, спеціально розроблена для журналів, газет, новинних порталів та редакційних веб-сайтів. Має 7 + різних віджетів і 10 + віджетів в області головного ADS віджета. Тема повністю побудована на Customizer, який дозволяє вам легко налаштувати більшість параметрів теми за допомогою попередніх переглядів у реальному часі. Тема сумісна з усіма типами пристроїв, і вона автоматично працює на всіх малих і великих пристроях, таких як: настільний ПК, ноутбук, iPhone, iPad, смартфон або мобільні телефони. Нехай ваші користувачі мають змогу переглядати сайти на різних пристроях!

Демонстрація шаблона
Завантажити шаблон
Заказати надійний хостинг

Verbosa — адаптивна творча тема для творчих людей

VERBOSA

Прекрасна та ще й безкоштовна тема, яка підійде для створення сайту чи блогу для людей різної діяльності. Вона стане в нагоді для фотографів, письменників, любителів фільмів та музики.

Займайтеся творчістю, а тема Verbosa допоможе показати ваші досягнення для широкого кола читачів. Адже вона чудово адаптується під мобільні пристрої, має хороші SEO характеристики, підтримує шрифти Google, підтримує більше 100 соціальних значків, та ін.

Тема розроблена на нових веб-стандартах із використанням технологій HTML5 & CSS3.

Тема не використовує «зайві» запити, тому ваш сайт буде створювати мінімальне навантаження на хостинг, а сторінки швидко завантажуватимуться.

Демонстрація шаблона
Завантажити шаблон
Заказати надійний хостинг

Kahuna — безкоштовна тема із екзотичним дизайном

Kahuna

Ще одна безкоштовна тема для вашої творчості, яка має чуйний дизайн, адаптивний макет та підійде для створення сайту різної складності.

Тему можна використати для створення тематичного сайту, ведення блогу на різну тему, а також для створення інтернет магазину та ін.

Kahuna підтримує WooCommerce, ви можете вибирати різні макети, налаштовувати цільову сторінку. У вашому виборі шрифти від компанії Google, інтеграція із соціальними мережами та багато іншого.

Демонстрація шаблона
Завантажити шаблон
Заказати надійний хостинг

Fluida — сучасна та зрозуміла тема для Wordpress

Fluida

Тема має легкий та адаптивний дизайн та в додаток потужний функціонал.

Тема створена на HTML5 / CSS3, має хороші SEO характеристики, потужний фреймворк із великою кількістю налаштувань, які дадуть можливість повністю контролювати ваш сайт.

Тема має повністю чистий код, підтримує соціальні іконки, шрифти Google, 3 меню, 6 віджетів, 8 шаблонів сторінок та багато іншого.

Демонстрація шаблона
Завантажити шаблон
Заказати надійний хостин
г