Rank Math SEO — найкращий SEO плагін для Wordpress

Існує багато плагінів для оптимізації сайтів для пошукових систем, особливо для Wordpress, наприклад Yoast SEO, All In One SEO Pack, SEO Ultimate та ін. Більшість із них мають комерційну основу та обмежені безкоштовні функції використання. А на додаток ще реклама в кожній сторінці вашого сайту. Не так давно попав до мене цікавий лист від відомої студії, яка має великий досвід в розроблені шаблонів та плагінів. В листі йшлося про нову розробку, яка має назву Rank Math SEO та призвана перевершити по функціоналу всі відомі SEO плагіни. Перейшовши за посиланням я зрозумів, що даний плагін не скачати, оскільки він перебуває на стадії тестування і не доступний для більшості користувачів. Як його завантажити розкажу далі.

Розділимо нашу статтю на декілька коротких розділів:

Встановлення плагіна Rank Match
Опис всіх функцій
Для кого призначений плагін?
Як завантажити Rank Match?
Відповіді на поширені запитання

Взагалі плагін має мету повної автоматизації складних SEO налаштувань. Тому що просування свого сайта без спеціалізованих знань досить важке завдання і потребує спеціальної підготовки. А без таких знань не має ніякої гарантії того, що ваш сайт коли-небуть побачить та кількість користувачів, до якої ви так прагнули.

Rank Math SEO буде оптимізувати контент вашого сайту, а аналізатор Rank Math допоможе виявити та виправити всі технічні проблеми SEO. Даний плагін замінить ваш минулий оптимізатор пошукових налаштувань (якщо такий був) та аналізатори позицій і тому подібне (у випадку якщо ви використовували їх декілька). За власним досвідом скажу, що розробляє даний плагін дуже досвідчена студія і в нього велике майбутнє.

Професійний підхід видно вже на початку встановлення. Після встановлення з’являється майстер налаштувань, який проаналізує ваш сайт та проведе по всіх етапах для якнайкращої оптимізації. Враховуються соціальні профілі, профілі веб-майстрів та інші, які мають відношення до пошукової оптимізації.  

Де вносити ключові слова?

Під час створення нової статті чи редагування старої, знизу будуть доступні всі поля для заповнення. Крім того буде показана оптимізація вашої статті від 1 до 100. Потрібно прагнути наближати це число до 100. Знизу будуть відмічатися вже оптимізовані параметри і позначатися не оптимізовані (на які потрібно звернути увагу). Наприклад, після написання статті показник SEO дорівнює 17. Додаю назву статті у теги alt та title зображення і число зростає. Додаю ключові слова і показник стрімко зростає. Далі детально читаю підказки і дооптимізовую статтю. Ну як? Як на мене, то просто прекрасно.

Крім того, ви можете зразу ж бачити як ваша стаття буде відображатися в результатах пошуку, переглянути як вона буде виглядати при спільному використанні в соціальних мережах.

Трішки про встановлення та початкове налаштування. Встановимо плагін (попередньо його завантаживши). Для цього переходимо у «Плагіни → Додати новий». Далі натискаємо на кнопку «Завантажити плагін». Вибираємо архів із плагіном або просто перетягуємо його у відповідну зону. Розпочнеться процес встановлення.

Rank Math SEO

Далі плагін потрібно активувати. Для цього натискаємо «Увімкнути плагін».

Rank Math SEO

Запуститься майстер налаштувань. На початковому етапі потрібно ввести дані свого облікового запису (зрозуміло, що для цього потрібно зареєструватися на сторінці плагіна). Вводимо дані та натискаємо «Activate Rank Match».

Rank Math SEO

Тоді «Start Wizard».

Rank Math SEO

На наступному етапі можна імпортувати дані із попередньо встановленого SEO плагіна (якщо такий був). Вибираємо архів та натискаємо «Start Import». Якщо ви не маєте чого імпортувати, то потрібно натиснути «Skip, Don’t Import Now».

Rank Math SEO

Вибираємо тип сайту, логотип та ін. Тоді натискаємо «Save and Continue».

Rank Math SEO

Авторизуємося (якщо потрібно) в консолі веб-майстрів Google. Далі «Save and Continue». В протилежному випадку «Skip step».

Rank Math SEO

Вмикаємо та налаштовуємо карту сайту. Далі «Save and Continue». В протилежному випадку «Skip step».

Rank Math SEO

Детально налаштовуємо лінки. Далі «Save and Continue». В протилежному випадку «Skip step».

Rank Math SEO

Практично готово. Можна натиснути «Setup Advanced Options» для більш точних налаштувань.

Rank Math SEO

Тоді попадаємо на сторінку плагіна в адміністративній панелі Вордпрес. Всі параметри плагіна розбиті по категоріях.

Rank Math SEO

Вигляд лівої адміністративної панелі із плагіном.

Rank Math SEO

Процес SEO налаштування окремої статті.

Rank Math SEO

Повна інтеграція із Google Search Console. Прямо із панелі адміністратора можна бачити ключові слова, статус та проблеми індексації. Дана інформація неоціненна для високопродуктивного веб-сайта.

Rank Math SEO

Порівняння ключових слів Google Trends. Відслідковуйте тенденції пошуку ключових слів із Rank Math SEO та порівнюйте їх. Є вбудований інструмент для порівняння можливостей ключових слів.

Rank Math SEO

Google Crawl Errors. Слідкуйте за помилками 404 та виправляйте їх. Плагін виявить всі помилки та перечислить всі сторінки, які викликають помилку 404. Є детальна аналітика для настільних комп’ютерів та мобільних пристроїв.

Rank Math SEO

Підказки та повідомлення. Увесь час при редагуванні статті та корегуванні різних параметрів ви будете отримувати корисні поради відносно того, які корективи потрібно ввести та яку оптимізацію має ваша стаття. Все розбито за категоріями та впорядковано, тому ви будете чітко знати, що потрібно виправляти та на що звернути увагу.

Rank Math SEO

Автоматичне виставлення параметрів для зображень. Image SEO дуже часто упускається із уваги багатьох вебмайстрів. Але налаштовувати параметри для зображень також дуже важливо. Щоб не обтяжувати вас плагін Rank Math SEO автоматично додасть атрибути ALT і Title до всіх зображень. Теги додаються «на льоту» під час переглядання сторінки користувачем.

Rank Math SEO

Карта сайту. Думаю, що не потрібно писати, що це і для чого. Плагін автоматично згенерує XML Sitemap для пошукових систем. Прискорюйте індексацію та не використовуйте інші плагіни, звільнивши ресурси. Ви можете визначати, що буде включено до карти, а що ні.

Rank Math SEO

Робота із сніпетами:

Rich Snippet Support. Подавайте додаткову інформацію про свій сайт для пошукових систем. Із даним плагіном все просто та зрозуміло. Підтримуються категорії розширених фрагментів, у налаштуваннях можна вказати категорію за умовчанням.

Rank Math SEO

Rich Snippet в статтях. Додавайте розширені метадані до статті та дозвольте пошуковим системам краще розуміти її вміст, що покращить її позиції та кількість кліків. Все додається просто у кілька клацань миші.

Rank Math SEO

Snippet для продуктів. Додавайте до своїх продуктів одним клацанням миші назву, опис, ціну та інші потрібні властивості. Ваші описи потім будуть з’являтися в результатах пошуку.

Rank Math SEO

Пишіть свої рецепти, якщо ваш блог присвячений темі харчування. Ваш трафік буде рости, а опис з’являтися прямо в результатах пошуку завдяки використанню сніпетів.

Rank Math SEO

Підтримка подій в сніпетах. Плагін підтримує п’ятнадцять типів подій, які можуть бути пов’язані ключовими словами. До подій можна додавати додаткову інформацію, таку як адресу події, URL-адресу та іншу інформацію, що пов’язана із подією.

Rank Math SEO

Відеоролики також можуть супроводжуватися сніпетами. Все робиться швидко, а результат видачі в пошуку буде мати гарний опис до кожного відео.

Rank Math SEO

Місцевий бізнес по ключових словах із використанням мікророзмітки. Наприклад можна додатково описати коли працює ваш ресторан — в день чи вночі та отримувати більше відвідувачів.

Rank Math SEO

Окрема функція Sitemap для новинних сайтів. Використовуючи дану функцію новинні сайти будуть отримувати тони трафіку. Легке та просте початкове налаштування і плагін працює на вас.

Rank Math SEO

Sitemap для відеосайтів. Додавайте метадані для вашого відео та отримуйте швидкий індекс та більше показів.

Rank Math SEO

Дайте пошуковим системам знати, що ви додали щось нове на сайт. Rank Math SEO буде повідомляти пошуковики аби ті швидше проіндексували новину, яка була відредагована або коли ви додали нову статтю.

Rank Math SEO

Якісний код. Розробники відомі своїм чистим кодом. А це гарантує швидкість та дозволить легко розібратися (якщо ви плануєте вносити корективи), оскільки стрічки коду прокоментовані. 

Rank Math SEO

Rank Math SEO оснований на багатьох принципах. Ваш сайт при аналізі буде оцінений по 20 SEO факторам.

Rank Math SEO

Локальна SEO оптимізація. Отримайте ще більше трафіку завдяки функції Local SEO. Все, що потрібно — це внести дані свого бізнесу і відповідні метадані будуть додані на ваш сайт. А це підвищить шанси на хороше ранжування.

Rank Math SEO

Налаштування SEO для окремих елементів. Всі завдання по оптимізації можна автоматизувати. Для цього існують відповідні шаблони. Але інколи виникає необхідність для певної публікації в особливих налаштуваннях. Тому можна легко перевизначити налаштування за замовчуванням.

Rank Math SEO

Шорткоди для додавання контактної інформації. Ніколи не залишайте на сайті застарілу контактну інформацію. Додайте її в плагін Rank Math SEO і вона буде постійно оновлена, незалежно від того в якій точці сайту ви її будете розміщувати.

Rank Math SEO

Link Builder — для внутрішньої перелінковки. Внутрішні посилання підвищують рейтинг сайту та відповідно пошукові видачі. Rank Math SEO бере на себе завдання переліновки. Просто введіть ключові слова, які ви хотіли б пов’язати і плагін почне працювати, конвертуючи поточні та майбутні згадування ключових слів у внутрішні посилання. Це  одна із причин по якій Rank Math SEO являється найкращим серед інших.

Rank Math SEO

Розширений менеджер перенаправлень. Перенаправлення повинні працювати правильно, оскільки мають вирішальне значення для структури сайту. Але їх важко налаштовувати та керувати ними. Із плагіном Rank Math SEO керувати перенаправленнями так же легко, як вводити текст в електронну таблицю.

Rank Math SEO

«Хлібні крихти» найвищої якості. Вони не лише допомагають для користувачів переміщуватися просторами вашого веб-сайту але й мають не аби яке значення для пошукових систем. Використовуючи «хлібні крихти» можна виділятися серед багатьох результатів пошуку і вони допомагають пошуковим системам розуміти ієрархію вашого контенту. Використовуючи можливості плагіна ви можете налаштувати «хлібні крихти» у відповідності із вашою темою сайту, зробити його візуально привабливим та отримати більше трафіку.

Rank Math SEO

Автоматичне відображення Breadcrumbs в темах. Багато тем не мають підтримки Breadcrumbs. Його можна також налаштувати можливостями плагіна та збільшити ймовірність того, що Breadcrumbs з’явиться у SERPS з вашим сайтом.

Rank Math SEO

Простий та розширений моніторинг 404 помилки. В простому режимі реєструються лише 404 помилки, тоді як в розширеному фіксуються сторінки помилки, сторінку, що посилається, час помилки і навіть, користувацький агент. Позбавлення від даних помилок забезпечить плавний ріст пошукових видач вашого сайту.

Rank Math SEO

Перенаправлення вкладень до батьківських повідомлень. Вкладення можуть накопичувати лінки із плином часу. Тому ви можете використати дану рідко використовувану можливість у Redirect Attachment в плагіні Rank Math. Дана функція перенаправляє вкладення у повідомлення за вашим вибором, щоб додати додатковий імпульс у результатах пошуку.

Rank Math SEO

Автоматичний відкритий графік у соціальній мережі Facebook. Більше не потрібно взаємодіяти із плагінами аби створювати теги Open Graphs. Rank Math має вбудовану підтримку міток Open Graph для Facebook. Відповідні теги для кожного повідомлення, яке ви пишете будуть вставлятися автоматично. Крім того плагін очищує кеш на Facebook коли хтось оновлює повідомлення з іншим зображенням.

Rank Math SEO

Додаткові параметри імпорту із Yoast. Якщо ви до цього користувалися плагіном Yoast SEO і хочете перейти на Rank Math SEO але турбуєтеся на рахунок збереження параметрів — із плагіном Rank Math SEO не має про що турбуватися. Він в мить імпортує всі налаштування.

Rank Math SEO

Функція додавання помітки на мініатюру (Thumbnail) FB, Twitter & G+. Якщо ескізи привабливі, то можуть стати додатковим джерелом кліків в соціальних мережах. Rank Math SEO іде на крок попереду інших плагінів та додає кнопку відтворення або значок GIF, щоб збільшити кількість кліків.

Rank Math SEO

Додаткові параметри імпорту із AIO. Ви можете легко перенести налаштування із плагіна All in One SEO Pack всього у кілька кліків.

Rank Math SEO

Google, Bing, Alexa, Yandex & Pinterest Verification Tool. Ви можете перевіряти свій сайт за допомогою пошукових систем, соціальних мереж та аналітичних інструментів. Вручну вести перевірку в кожній із систем практично нереально, дана процедура буде забирати занадто багато часу. Із Rank Math SEO виконувати дану процедуру можна прямо із адміністративної панелі Wordpress. 

Rank Math SEO

Обмін зображеннями, якщо хтось схоче використати зображення із вашого сайту.

Rank Math SEO

Twitter Meta Cards. При правильному використанні Twitter може стати хорошим джерелом трафіку та популярності. Плагін підтримує мета-карти та дозволяє створювати привабливі та класні твіти, які обов’язково стануть приносити багато трафіку та підписчиків.

Rank Math SEO

Перевірка сумісності. Як тільки ви починаєте встановлювати Rank Math SEO, перше, що він виконує — це перевіряє ваш сайт на сумісніть. А це гарантує, що сайт буде оптимізований і у вас не має плагінів, які можуть конфліктувати та викликати проблеми в роботі сайту.

Rank Math SEO

Фокус на ключові слова та аналіз вмісту. Ключові слова являються основою вашої статті. Тому до підбору ключових слів потрібно підійти із повною відповідальністю. Плагін аналізує статтю та визначає можливості ключових слів, які ви можете максимізувати для отримання найвищих показників пошукового трафіка.

Rank Math SEO

Керування заголовками та мета-описом всіх повідомлень, сторінок або призначених для користувача типів повідомлень. Назва статті та ключові слова являються ключовими факторами для підвищення швидкості переходу на ваш сайт. Rank Math дає можливість змінювати назву та мета-опис не доторкаючись жодної стрічки коду. Зручний попередній перегляд дозволяє побачити як вашу статтю будуть бачити користувачі у результатах пошуку.

Rank Math SEO

Отримайте пошук усіма пошуковими системами та сайтами соціальних мереж. Додаткові метадані, які додає Rank Math у ваші статті можуть бути прочитані пошуковими системами та соціальними мережами. Ці метадані дозволяють краще зрозуміти контент та відображати багату інформацію із вмістом у SERPs та соціальних мережах. 

Rank Math SEO

Контролюйте ROBOTS Meta на всіх постах, сторінках або спеціальних типах повідомлень. Інколи дана функція має сенс для бізнесу, щоб пропустити певні результати із сторінок пошуку. Плагін може повністю керувати метапотоками Robots Meta та використовувати індивідуальні корективи для максимального контролю. Простими словами, керуйте nofollow, noindex і тому подібне.

Rank Math SEO

Додайте мета дані Knowledge Graph. Збагатіть ключові слова та отримайте кращі пошукові видачі, додавши метадані Knowledge Graph. Knowledge Graph — це технологія та база знань, що використовується Google для покращення якості своєї пошукової системи з семантично-пошуковою інформацією, яка зібрана із різних джерел.

Rank Math SEO

Масове редагування заголовків і описів всього вмісту. Дуже важко відредагувати сотні повідомлень та описати їхні назви. Rank Math виконає дане завдання дуже швидко.

Rank Math SEO

Сумісність з WooCommerce.  Навіщо відмовлятися від додаткових переходів із пошукових систем? Збільшіть продажі товарів у рази.

Rank Math SEO

Сумісність із Easy Digital Downloads. Easy Digital Downloads — плагін, який дозволяє легко та функціонально вести продажу цифрових товарів. Об’єднайте Easy Digital Downloads із Rank Math SEO та отримайте додатковий ривок.

Rank Math SEO

Авторське право і Facebook. Створіть свій власний бренд та додайте інформацію на Facebook. Плагін додасть метатеги до повідомлень. Так що кожне повідомлення, яке розміщене в соціальній мережі Facebook буде містити ім’я вашого бренду.

Rank Math SEO

Символ розділювача. Виберіть розділювачі, які пропонує плагін для розділення URL-адрес.

Rank Math SEO

Інтеграція облікового запису соціальних мереж. Rank Math має функцію додавання відповідних метатегів для декількох соціальних мереж та пошукових систем на ваш сайт. Ці метатеги допомагають соціальним мережам відображати додаткову інформацію про контент на вашому сайті.

Rank Math SEO

Виберіть основну категорію. Rank Math може встановити для публікацій категорію за умовчанням, у випадку коли ваші публікації знаходяться в декількох категоріях. Типова категорія складе базу URL-адреси, а також відображатиметься в «хлібних крихтах» на веб-сайті.

Rank Math SEO

Соціальні перев’ю. Rank Math зробить привабливі перев’ю ваших публікацій у соціальних мережах, всі параметри налаштовуються.

Rank Math SEO

Мініатюра за замовчуванням для OpenGraph. Rank Math дозволяє встановити мініатюри за замовчуванням для кожного лінку, що доступний для соціальних мереж.

Rank Math SEO

Попередній перегляд публікації в Google. Створіть свій ідеальний варіант SERP з попереднім переглядом Google всередині Rank Math. На основі вашої публікації Rank Math покаже для вас як буде виглядіти стаття в результатах пошуку Google. При зміні назви публікації, URL-адреси чи мета-опису — попередній перегляд буде оновлений миттєво.

Rank Math SEO

Редагування глобального мета. Meta-теги Robot визначають, які сторінки на вашому сайті скануються та індексуються. Rank Math дає вам повний контроль над мета- Robot вашого сайту. Ви можете налаштувати глобальний мета- Robot за допомогою декількох клацань і перевизначити його для окремих публікацій і сторінок.

Rank Math SEO

Підтримка 24x7x365. Підтримка у студії на висоті. Я в цьому переконався, навіть випробовуючи безкоштовні плагіни та шаблони.

Rank Math SEO

Оптимізація профілів авторів шляхом включення мета-поля SEO для користувачів. Плагін дозволяє оптимізувати SEO-інформацію про профілі авторів. Це дозволить додати для сайту авторитетності та покращити ранжування.

Rank Math SEO

Редактор .htaccess. Всім відомо, що даний файл дозволяє керувати різними параметрами сайту. Із Rank Math ви зможете керувати .htaccess не покидаючи сайту, а перед тим як зберігати внесені зміни плагін створить автоматично резервну копію, на всяк випадок, щоб в разі краху можна було «відкотитися».

Rank Math SEO

Параметри імпорту/експорту налаштувань і перенаправлення. Щоб спати спокійно експортуйте всі внесені зміни та налаштування, щоб у разі потреби просто та легко імпортувати дані назад.

Rank Math SEO

Редактор robots.txt. Даний файл слугує джерелом додаткових налаштувань та інструкцій для пошукових систем. Він вказує пошуковим системам, який вміст потрібно індексувати, а який заборонено. Також в даному файлі прописується адреса вашої карти сайту. Редагуйте даний файл прямо у плагіні Rank Math.

Rank Math SEO

Strip Category Base. Однією із проблем для веб-майстрів являється видалення /category/ base. Плагін дає можливість просто та безпечно видалити базу категорій із ваших URL-адрес.

Rank Math SEO

Оптимізація RSS. Плагін має унікальну функцію RSS Optimization, яка дозволяє додавати користувацький текст заголовка та нижнього колонтитула у свої RSS-канали. Із даною функцією ви легко передасте всю інформацію для своїх читачів, а також зможете просувати важливі записи в блогах. 

Rank Math SEO

Оптимізуйте архіви категорій, увімкнувши SEO-мета-теги для категорій. Сторінки категорій рідко мають відповідну оптимізацію, тому стають невикористовуваними і незатребуваними. Rank Math додає SEO-мета-поле поле для кожної категорії та оптимізує сторінки для збільшення трафіка.

Rank Math SEO

Видалення стоп-слів. Ваші URL-адреси повинні бути короткими та точними для SEO і для зручності користувачів. Плагін виконає дану роботу автоматично, видаливши загальні стоп-слова, такі як "а", "і", а також "з" із URL-адреси та створивши чисті, дружні URL-адреси.

Rank Math SEO

Детальна документація. Про важливість документації, особливо для недосвідченого користувача годі і говорити. Rank Math — це один із небагатьох прикладів, який має дуже детальну документацію для користувачів та розробників.

Rank Math SEO

Особливості плагіна Rank Math SEO:

Rank Math SEO

Автоконфігурація. Не лякайтеся важкого SEO. Плагін налаштує і його і себе.

Rank Math SEO

Найшвидший SEO плагін. Чистий код і безліч оптимізацій під капотом роблять Rank Math найшвидшим SEO плагіном для WordPress в галузі.

Rank Math SEO

Найкращий SEO аналізатор. Rank Math виконує аудит контенту та технічний аудит на вашому веб-сайті, щоб надати вам найбільшу користь від SEO.

Rank Math SEO

Звіт про ранжування по електронній пошті. Залишайтеся на вершині рейтингу удосконалень із корисними повідомленнями на електронну пошту від Rank Math.

Rank Math SEO

1-Click імпорт із Yoast. 1-Click — це все, що потрібно для переходу від плагіна Yoast SEO до Rank Math.

Rank Math SEO

1-Click імпорт із AIO SEO. Імпортуйте всі відповідні налаштування від AIO Package SEO до Rank Math в один клік.

Rank Math SEO

Необмежена оптимізація ключових слів. Rank Math дозволяє оптимізувати ваші повідомлення за необмеженими ключовими словами, щоб залучити необмежений трафік.

Rank Math SEO

Відстеження ранжування ключових слів Google. Збережіть тисячі доларів і дозволяйте Rank Math відстежувати ефективність своєї роботи та рейтингу ключових слів.

Rank Math SEO

Full Schema Codex. Увімкніть мікророзмітку для вашого веб-сайту за допомогою повної схеми Rank Math.

Rank Math SEO

Пошукова консоль Google. Визначте технічні питання SEO безпосередньо в WordPress за допомогою інтеграції Search Console з Rank Math.

Rank Math SEO

Fastest Link Builder. Створюйте і керуйте внутрішніми посиланнями без зайвих зусиль і збільшуйте трафік на найважливіші сторінки.

Rank Math SEO

Google Knowledge Graphn. Створіть базу знань результатах пошуку, дозволивши Rank Math додати розмітку Google Knowledge Graph.

Rank Math SEO

Масова оптимізація (SEO). Оптимізовуйте тисячі повідомлень за допомогою унікальної масової оптимізації Rank Math.

Rank Math SEO

Детальна документація. Отримайте відповіді на всі технічні запитання в докладній документації.

Rank Math SEO

Підтримка Premium 24x7x365. Ви завжди можете покластися на службу підтримки Rank Math, щоб вирішити ваші проблеми в будь-який день року.

Хто може скористатися Rank Math?

Rank Math SEO

Блогери. Витрачайте час на написання повідомлень, а не на технічні питання в області SEO оптимізації.

Rank Math SEO

eCommerce Stores. Оптимізуйте свої сторінки продукту, отримавши мікророзмітку та спрямовуйте трафік на важливі сторінки з функцією мета-роботів в Rank Math.

Rank Math SEO

Нішеві сайти. Використовуючи багатий функціонал збільшіть свої доходи в рази.

Rank Math SEO

Підприємства. Економте гроші, замінивши дорогі рішення для оптимізації SEO на простий та зрозумілий Rank Math, щоб отримати більше трафіку та клієнтів.

Rank Math SEO

Місцеві підприємства. Станьте конкурентоспроможними, використовуючи сніпети та оптимізуючи весь ваш веб-сайт за допомогою потужних функцій SEO Rank Math.

Rank Math SEO

Веб-сайти новин. Використовуйте Rank Math для створення Sitemap для новин, щоб швидко проіндексувати веб-сторінку новин та збільшити трафік.

Rank Math SEO

Стартапи. Зробіть Rank Math потужною SEO стратегією залучення клієнтів і збережіть у процесі цінний капітал.

Rank Math SEO

Нерухомість. Підрядники та агентства нерухомості можуть значно розширити свій бізнес, залучивши цілеспрямованих клієнтів із можливостями SEO Rank Math.

Rank Math SEO

Художники і фотографи. Розвивайте свій авторитет та клієнтську базу, націлюючи цільових відвідувачів на ваш веб-сайт, використовуючи прості у використанні функціональні можливості SEO Rank Math.

Rank Math SEO

Розробник рішень. Зробіть, щоб ваші клієнти закохалися в вас, рекомендуючи економічно ефективний, простий у використанні та потужний плагін для оптимізації їх SEO.

Rank Math SEO

Довідники. Довідники можуть використовувати можливості Rank Math для оптимізації користувацьких публікацій та значного збільшення трафіку завдяки SEO.

Rank Math SEO

Будь-який веб-сайт WordPress. Незалежно від того, який сайт ви запускаєте на WordPress, Rank Math — це SEO-тип плагіна для WordPress, який може допомогти вам збільшити кількість відвідувачів сайту за допомогою потужності SEO.

Порівняльна таблиця можливостей Rank Math SEO з популярними плагінами для SEO оптимізації:

                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
 
Назва SEO плагіна Rank Math
SEO
Yoast
SEO
AIO
SEO
Наперед вибрані оптимальні налаштування
Чистий користувацький інтерфейс
Простий майстер встановлення !
Перевірка сумісності
Автоканонічні URL-адреси
Інтегрований інструмент підказки ключових слів
Відстеження рейтингу ключових слів
Інтеграція консолі Google Search
Імпорт в один клік із Yoast SEO N/a
Імпорт в один клік із AIO SEO N/a
Імпорт із AIO сніпетів
Розширений інструмент SEO аналізу
70+ детальних SEO тестів
Оцінка SEO аналізу
SEO попередження
Помилки тестів SEO
Автоматичне SEO для зображень
Потужна оптимізація повідомлень
Підтримує користувацький тип повідомлення
Масове редагування назв та описів
Попередній перегляд публікації в Google
Аналіз вмісту
Керування SEO для окремих сторінок
Контроль заголовку
Контроль мета-опису
Автоматичне додавання додаткових метаданих
Фокусне ключове слово
Контроль ROBOTS Meta
Вибір основної категорії
Пропозиція по ключовому слову Google
Оптимізація до 5 ключових слів
Вибір стовпчиків повідомлень і сторінок
Внутрішні пропозиції щодо посилань
Прописні заголовки
Виправлення помилок в скануванні Google
Потужна XML Sitemap
Модульна система
Розширений менеджер перенаправлення
Smart & Automatic Post Redirects
301 тип перенаправлення
302 тип перенаправлення
307 тип перенаправлення
410 тип перенаправлення
451 тип перенаправлення
Підтримка Regex
Налагодження перенаправлень
Налаштування «батьківських» перенаправлень
Простий 404 моніторинг
Розширений 404 моніторинг
Рольовий менеджер
Google Schema Rich Snippets
(сніпети, знизу область їх застосування)
Сніпети в статті
Book Rich Snippet
Course Rich Snippet
Сніпети в подіях
Job Posting Rich Snippet
Local Business Rich Snippet
Music Rich Snippet
Person Rich Snippet
Person Rich Snippet
Restaurant Rich Snippet
Review Rich Snippet
Service Rich Snippet
Software/App Rich Snippet
Video Rich Snippet
193 типи місцевих видів бізнесу
Оптимізація соціальних мереж
Додавання оверлейних іконок на соціальні зображення
Стандартний OpenGraph ескіз
Open Graph ескіз для Facebook
Авторське право у Facebook
FB Open Graph для домашньої сторінки
Автоматичні мета-карти для Twitter
Twitter-карта для домашньої сторінки
Тип карти Twitter за замовчуванням
Соціальні превью
Стандартний обмін зображеннями
Підтримка Knowledge Graph
Google+ URL для SERPs
LinkedIn URL для SERPs
Instagram URL для SERPs
Youtube URL для SERPs
Pinterest URL для SERPs
SoundClound URL для SERPs
Tumblr URL для SERPs
Myspace URL для SERPs
Представлення сайту як приватна особа
Представлення сайту як Компанія
Вибір символа роздільника
Змінення глобального мета
Strip Category Base
Видалення стоп-слів з постійних посилань
Інструменти перевірки пошукової системи
Bing Site Verification
Baidu Site Verification
Alexa Site Verification
Yandex Site Verification
Google Site Verification
Pinterest Site Verification
Norton Safe Web Site Verification
SEO Breadcrumbs
Автоматичний показ Breadcrumbs
Додаткові параметри посилання
Nofollow на всі посилання зовнішніх зображень
Nofollow на всі зовнішні посилання
Відкриття зовнішніх посилань в новій вкладці
Ping пошукових систем
Контактна інформація через Shortcode
Сумісність з EDD
Лінії коду 26k 77k 18k
Використовуються стандарти кодування PHP-FIG
Оптимізація Архівних Сторінок
Оптимізація Авторських Архівних Сторінок
Редактор .htaccess
Редактор robots.txt
Налаштування імпорту та експорту
Імпорт та експорт перенаправлень
Оптимізація RSS
Додавання контенту до RSS-каналу
Додавання контенту після RSS-каналу
Детальна документація
Контекстна довідка
Multisite сумісність
Підтримка 24x7x365 ! !

Як появився даний плагін на світ? З’явився плагін завдяки наполегливим та досвідченим блогерам які потратили на його розробку більше трьох років. І робота їхня не закінчена, та й вряд чи коли закінчиться. Адже потрібно постійно вдосконалювати код плагіна аби іти в ногу із часом, точніше кажучи із пошуковими системами. Всі нюанси, які хотіли б бачити розробники у інших плагінах були відсутніми. Тому і виникла необхідність у створенні чогось нового та мультифункціонального, такого, що буде повністю відповідати всім сучасним тенденціям та іти в ногу із часом.

А зараз про те, як завантажити Rank Math. На момент написання статті завантажити плагін із сайту неможна, оскільки він доопрацьовується. Щоб це зробити потрібно зареєструватися на сайті. Далі надіслати запит для приєднання до закритої групи  у соціальній мережі Фейсбук. Там то і буде лінк на завантаження останньої версії Rank Math. Перейти на сайт плагіну Rank Match для реєстрації.

А тепер прочитайте відповіді на найпопулярніші запитання стосовно плагіна та його роботи. Якщо відповідь на ваше запитання відсутня, то напишіть запит на слідуючу адресу електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Ви можете використовувати безкоштовну версію на будь-якій кількості сайтів.

Так. Усі поточні функції надаються безкоштовно.

Абсолютно. Ви можете завантажити безкоштовну версію Rank Math і встановити її на своєму веб-сайті, щоб випробувати всі функції з перших рук.

Натисніть посилання для безкоштовної версії, щоб створити обліковий запис MyThemeShop або увійдіть в нього, і вам буде представлена кнопка завантаження.

Так. Rank Math являється гнучким SEO плагіном, який пропонує різні способи налаштування SEO на вашому веб-сайті. Використовуючи ці параметри, ви можете налаштувати Rank Math, як вам сподобається. Щоб переглянути додаткову інформацію про параметри, ви можете протестувати безкоштовну версію Rank Math або ознайомитися з функціями із бази знань Rank Math.

Rank Math був протестований і підтримує всі основні теми WordPress. Оскільки розробники дотримуються принципів розробки плагінів WordPress, ви можете бути впевнені, що Rank Math буде працювати чудово, незалежно від того, яку тему ви використовуєте. Якщо ви встановили Rank Math і зустрілися із проблемами, це не може бути із-за несумісності теми. Будь ласка, зв'яжіться з командою підтримки, надіславши електронний лист на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., і команда підтримки розгляне це.

Rank Math був розроблений, використовуючи чіткі правила керування плагінами WordPress, і тому сумісний з усіма плагінами. Однак, якщо ви використовуєте інший плагін SEO, який виконує будь-які функції, які робить Rank Math, то ви можете отримати несподівані результати. Ми рекомендуємо вимкнути або видалити інші плагіни SEO для отримання найкращих результатів.

Щоб використовувати безкоштовну версію Rank Math, ліцензійний ключ не потрібен.

Код Rank Math був створений та оптимізований для максимальної продуктивності. Ось чому використання Rank Math на вашому веб-сайті не призведе до сповільнення вашого веб-сайту. Навпаки, існує хороший шанс, що ваш сайт буде працювати краще, ніж коли-небудь, за допомогою Rank Math, так як він виконує роботу за декількох плагінів. Як тільки ви видалите непотрібні плагіни з вашого веб-сайту, ефективність вашого веб-сайту, безумовно, покращиться.

Rank Math досить легко налаштувати на вашому веб-сайті. Окрім детальних вказівок щодо встановлення Rank Math на вашому веб-сайті, ми створили зручний майстер налаштування, який допоможе вам правильно встановити та налаштувати Rank Math для вашого веб-сайту. Якщо у вас виникнуть будь-які проблеми, навіть після використання майстра налаштування, зв'яжіться з командою підтримки, надіславши електронний лист на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Бажано. Rank Math призначений для роботи із SEO, який дбає про все, що пов'язане з SEO. Якщо ви використовуєте інші плагіни SEO з Rank Math на своєму веб-сайті, це не тільки негативно вплине на продуктивність вашого веб-сайту, але і плагіни, що працюють разом, можуть призвести до неочікуваних результатів пошуку.

Ви можете, але ми не рекомендуємо. Rank Math має всі функціональні можливості, які вам потрібні в плагіні SEO. Якщо ви все ще вважаєте за краще використовувати інший плагін для певної функції, ви можете це робити. Але ми рекомендуємо вимкнути цю функцію з Rank Math, щоб уникнути можливих проблем.

Абсолютно. Rank Math має вбудовану функцію для імпортування налаштувань SEO з найпопулярніших плагінів SEO, таких як Yoast SEO, AIO SEO pack та багатьох інших. Після встановлення Rank Math і запуску майстра налаштування ви побачите спеціальний крок, за допомогою якого ви зможете імпортувати всі параметри SEO до Rank Math.

В жодному разі. Коли ви встановлюєте Rank Math, він буде плавно імпортувати ваші налаштування із вашого поточного плагіна SEO. Коли процес завершиться, пошукові системи навіть не помітять змін на вашому веб-сайті. Якщо ви встановите Rank Math з нуля, то ваш пошуковий рейтинг залежить від того, як ви його налаштуєте. У нас є докладний посібник з налаштування плагіна WordPress SEO.

Rank Math створюється для підтримки більшості технічних конфігурацій. Проте краще, якщо ви зможете використовувати останню версію WordPress. Коли ви починаєте процес встановлення Rank Math, Rank Math також виконує перевірку сумісності, щоб перевірити, чи може ваш сервер запустити Rank Math. Плагін вимагає хоча б PHP 5.6. Ви можете попросити ваш хостинг оновити ваш PHP. Для кращої продуктивності та сумісності потрібно використовувати PHP 7 та вище.

Так, вам потрібно мати бізнес-план, який вибирається на WordPress.com. Rank Math повністю підтримує власні веб-сайти WordPress.

Безумовно. Ви отримаєте підтримку за допомогою нашого плану підтримки виключно для наших безкоштовних продуктів. План підтримки дуже доступний (всього 9 доларів на рік), і це дає вам доступ до підтримки всіх безкоштовних продуктів MyThemeShop протягом повного року.

Група підтримки MyThemeShop доступна 24x7x365 та дає відповіді на всі запити протягом 24-48 годин. Проте на більшість запитань відповідає швидше, і ви можете сподіватися отримати відповідь протягом декількох хвилин.

Так, ви можете використовувати безкоштовну версію в будь-якому комерційному проекті, який вам підходить.

Ні. Для безкоштовної версії вам не потрібно платити за використання плагіна та його функцій.

Є 2 способи оновлення Rank Math. По-перше, ви можете завантажити останню версію з вашого облікового запису MyThemeShop і встановити його на свій веб-сайт. По-друге, ви можете встановити плагін Helper для теми та плагіна MyThemeShop, за допомогою якого ви зможете оновлювати Rank Math в один клік.

Хоча наша команда постійно працює над Rank Math, ми не дотримуємося фіксованого графіку оновлень. Якщо виявлено критичну помилку, ми випустимо оновлення, щоб негайно її виправити. Для нових функцій регулярні оновлення відбуваються, але не в установлений час. Як тільки оновлення випущене, ви побачите його всередині вашої адміністративної панелі WordPress.

В даний час ми підтримуємо PayPal та кредитні картки для здійснення платежів за всі продукти MyThemeShop.

Якщо ви прочитали дану статтю, то зацікавлені у тому, щоб мати постійних відвідувачів. Адже хороший сайт ще не значить, що його будуть читати. Існують просто прекрасні сайти, на розробку яких веб-майстер кинув увесь час та зусилля. А відвідувачів практично не має. Звідси і робимо висновок, що не відмінна функціональність та прекрасні статті роблять сайт популярним. Популярним його робить трафік, якого не так-то просто досягти. Без якісної SEO оптимізації зараз необходитсья жоден сайт. Для більшості SEO темний ліс. Інші не звертають достатню увагу для цього. І для одних і для інших вихід є. І це Rank Math, який візьме всі технічні труднощі та дозволить професійно просувати сайт незалежно від рівня SEO грамотності.

А саме головне, використовуючи даний плагін можна отримувати відповіді, на практично всі запитання та в реальному часі вести оптимізацію статті.

Ви дивитеся на рейтинг статті та на те як вона виглядає, а Rank Math дає підказки, того, що потрібно виправити або додати. Хіба краще придумаєш?

Ви можете проводити аналіз (аудит) свого веб-сайту та бачити інформацію про безліч параметрів, на які потрібно звернути увагу і які знаходяться в повному порядку. Інші фірми лише за це беруть гроші, і не малі.

Тому наступний хід за вами. Я свій для Вордпрес сайту вже зробив.