Мова: Англійська/російська
Тип: Плагін

WP Table Manager — плагін таблиць для WordPress

Менеджер таблиць WP є єдиним диспетчером таблиць для WordPress, який пропонує повний інтерфейс електронних таблиць для керування таблицями, як у Excel!

Створіть таблицю, застосуйте кілька цікавих тем і починайте редагувати таблиці прямо зараз. Вам сподобається наявність передових інструментів, таких як редагування HTML-елементів, копіювання таблиць, розрахунок, користувацький CSS, Excel Import & Export і багато іншого. Редагування таблиці настільки ж просте, як клік по клітинці та редагування даних з візуальним текстовим редактором або без нього. Все навіть зберігається автоматично! Зазвичай таблиці вимагають знань HTML/CSS, але це вже не стосується менеджера WP Table. Більше того, повне редагування таблиці можна зробити прямо з вашого редактора.

Таблицями нелегко маніпулювати в HTML, і WordPress не пропонує власного інструменту для цього. Все, що потрібно, це натискання на клітинку, редагування даних і готово! Зміни зберігаються автоматично. Ви заощаджуєте час, і навіть помилка користувача не може порушити ваш макет таблиці.

Потужний менеджер таблиць. Легкий у використанні не означає базового загалом. У вас є безліч інструментів для редагування таблиці, включаючи візуальні інструменти для кольору, меж, радіусу контуру, підказок тощо. Кожна клітинка також може бути змінена за допомогою візуального редактора WordPress з усіма доступними функціями. Для досвідчених користувачів в кожній таблиці доступна також версія коду CSS.

Теми для таблиць. WP Table Manager містить 6 тем. Теми створено з плагіна, а це означає, що все можна редагувати.

Функції імпорту та експорту із/в Excel. Інструмент Excel Import & Export доступний для кожної таблиці. Збережіть багато часу, імпортуйте файл електронної таблиці, створіть макет і публікуйте його. Що можна імпортувати/експортувати? Ви можете імпортувати всі дані, навіть деякі стилі Excel, або лише дані та зберігати свій стиль таблиці. Стилі, сумісні для імпорту/експорту: колір тла, колір шрифту клітинки, розмір шрифту, межі, посилання (формат HTML).

Автоматична синхронізація з файлами Excel та Google Таблицями. Так, ви прочитали це правильно. Завантажте файл Excel у свій медіа-менеджер або будь-де на вашому сервері, пов'яжіть файл із таблицею з менеджера WP Table, і ви зможете автоматично синхронізувати дані. Він також працює з Google Таблицями.

Створення таблиці WordPress з бази даних. WP Table Manager отримав інструмент для створення таблиць з набору даних бази даних. Виділіть кілька таблиць, стовпців з бази даних, застосуйте кілька необов'язкових фільтрів, а потім керуйте таблицею з інтерфейсу менеджера WP Table. Ваша таблиця автоматично збільшується при оновленні бази даних! Крім того, у вас є сортування, фільтри, автоматичний дизайн, автоматичне розбивання на сторінки.

Діаграма, створена з даних таблиці. Плагін поставляється з інтеграцією Chart.js. Виберіть діапазон даних, виберіть один з 6 стилів (pie, bar ...) і додайте його в будь-якому місці вашого контенту. Графіки автоматично оновлюються при редагуванні даних таблиці! Ви також можете створювати кілька діаграм з однієї таблиці. Гнучко, чи не так?

Керування доступом до таблиць. З конфігурації плагіна ви можете налаштувати ролі користувачів WordPress для таблиць. Для кожної групи користувачів визначте доступ до:

  • Доступ до WP Table Manager і його конфігурації;
  • Керування власними/глобальними категоріями;
  • Керування власними/глобальними таблицями.

Сумісність з WooCommerce і сторонніми плагінами. Якщо ви використовуєте WooCommerce, використовуйте будівник сторінок або будь-який плагін, що настроюється. Насправді більшість плагінів WordPress буде працювати із WP Table Manager! Ви зможете додавати свої таблиці зі свого продукту WordPress або налаштовуваного типу повідомлень.

Плагін чудово інтегрується із:

  • WooCommerce;
  • Visual composer;
  • DIVI Builder;
  • Beaver Builder;
  • Іншими конструкторами сторінок;
  • Більшістю тем.

Сторінка плагіна WP Table Manager (там же можна переглянути демонстрацію)