Тип: Компонент/плагін
Версія Joomla!: Joomla! 3+
Ліцензія: Компонент платний

Sponsorship Reward – компонент для запуску партнерської програми на вашому сайті Joomla!
 

Партнерська програма (Affiliate) є унікальним розширенням Joomla, що приносить новий вимір до вашого веб-сайту, автоматично збільшуючи кількість ваших партнерів. Основна мета партнерської програми полягає в тому, щоб рекламувати ваш веб-сайт за допомогою електронних запрошень, розміщення посилань та банерів, які рекламують ваш сайт і продукти.  За це ваші партнери будуть отримувати певну винагороду. Це досить поширена практика багатьох інтернет магазинів та компаній, які надають різні послуги. Це розширення особливо корисне для завоювання лояльності ваших клієнтів, збільшення розміру вашої спільноти та покращення вашої репутації.

Приклад використання: автоматично надсилати користувачеві код купона або доступ до певного вмісту, який приведе на ваш сайт 10 зареєстрованих користувачів.

Що я можу зробити за допомогою даного компонента? Давайте розглянемо приклад використання. Припустимо, ви використовуєте веб-сайт Eshop, найскладніше завдання – залучити все більше і більше користувачів на ваш сайт і отримати свою лояльність.

Завдяки розширенню ви можете запропонувати своїм користувачам рекламувати ваш магазин за певну винагороду. Кожен зареєстрований користувач отримає індивідуальне посилання, яким зможе ділитися із своїми друзями, знайомими чи просто розмістити дане посилання на  своєму сайті. Наприклад, якщо ваш партнер привів для вас на сайт  зареєстрованих користувачів, йому можна автоматично надіслати електронною поштою купон із правом на знижку 20%. Ще однією можливістю є додавання цього користувача до певної групи користувачів Joomla, щоб дати йому доступ до певних цін у вашому магазині. Прикладів використання може  бути багато, все залежить від того як ви бажаєте просувати партнерську програму.

Збільшуйте кількість покупців на вашому сайті за короткий проміжок часу разом із компонентом Sponsorship Reward!

Нагородження користувачів за нові реєстрації. Нагорода може бути надіслана електронною поштою з купоном або ще чим-небудь або автоматичною атрибуцією Joomla User Group. Компонент поставляється з Jomsocial плагіном реєстрації та інтеграції купонів Hikashop.

Компонент інтегрується із:

  • JomSocial. Компонент Sponsorship Reward інтегрується із Jomsocial registration;
  • Hikashop. Завантажте автоматично купони з Hikashop в якості нагороди;
  • Joomla та інші розширення. Sponsorship Reward може використовуватися з іншими розширеннями Joomla, які завантажують реєстраційну форму Joomla.

Сторінка компонента Sponsorship Reward (на сайті можна подивитися демонстрацію роботи компонента)