Тип: Компонент/плагін/модуль
Версія Joomla!: Joomla! 3+
Ліцензія: Компонент платний

Team Chart – блок-схеми для Joomla!

Team Chart – це розширення Joomla, яке допоможе вам легко створити блок-схему. Створюйте та керуйте поточною схемою з будь-якого редактора Joomla. Просто відкрийте лайтбокс за допомогою кнопки редактора та почніть малювати свою блок-схему. Завантажуйте фотографії учасників, упорядковуйте їх, вибирайте тему та вставте блок-схему у свій вміст. Ви також можете додати робоче місце, назву та опис для кожної людини. Фото учасників можна обрізати та оновлювати, використовуючи drag'n drop. Змінюйте порядок та повторно використовуйте існуючого учасника з блок-схеми за допомогою простого клацання.

Забудьте про побудову схеми, використовуючи таблиці HTML, використовуйте Team Chart, щоб показати, як ваша команда вражає!

Створіть блок-схему з текстового редактора. Відкрийте конструктор для створення блок-схеми з вашого редактора або з повнорозмірної панелі компонентів і завантажте зображення, додайте інформацію та вставте блок-схему прямо у свій вміст. Виконайте один клік на на іконку, щоб знову відкрити існуючу схему.

3 теми адаптивної блок-схеми. Три адаптивні теми включені і можуть бути налаштовані до кожної діаграми. Для масивних діаграм ви маєте можливість включити функцію масштабування, а також плоску тему (без ієрархії).

Легко керувати профілями користувачів. Декілька інструментів дозволяють легко керувати профілем користувача: ім'я, посада, опис; наявна можливість обрізання та кадрування зображення.

Необмежені блок-схеми. Структурні схеми не обмежені кількістю, а також можна створити декілька діаграм на тій же сторінці в одному редакторі.

Незалежно від того, чи хочете ви відобразити великі чи малі організаційні діаграми, ви можете скористатися адаптивним режимом за замовчуванням або відключити його та активувати функцію масштабування. +/- елементи керування дозволяють збільшити масштаб у певній області організаційної діаграми.

Блок схеми інтегруються:   

  • Блок-схема в модулі. Завантажте поточні діаграми у власних модулях HTML для Joomla;
  • Працює з усіма текстовими редакторами. Усім вмістом блок-схеми можна керувати будь-яким текстовим редактором із спеціальною кнопкою і завантажувати у всі області вмісту Joomla;
  • Joomla CCK та інші розширення. Блок-схема може бути використана у всіх розширеннях Joomla, які викликають модуль вмісту Joomla (більшість).

Сторінка розширення для створення блок-схем – Team Chart (на сайті розробників можна подивитися демонстрацію компонента)