Тип: Компонент/плагін
Версія Joomla!: Joomla! 3+
Ліцензія: Компонент платний

Layer Slideshow — слайдер для Joomla із підтримкою шарів

Layer Slideshow — розширення для створення слайд-шоу з декількома шарами. Розширення поставляється із 5 розробленими темами, які містять до 5 шарів кожна. Кожна тема може бути застосована одним кліком на кожному слайді. Станьте справжнім художником і будуйте свій макет без будь-яких знань дизайну. Єдине, що вам потрібно — завантажити знімок контуру з бібліотеки або з бібліотеки Iconfinder і створити свій шар.

Швидке створення слайда з темами. Layer Slideshow пропонує 5 вбудованих тем для розробки слайдерів — і це лише за кілька кліків. Все це дуже гнучко, тому що в одному слайд-шоу ви можете мати кілька слайдів з різними темами. Просто застосуйте тему, відредагуйте зображення та текст, і слайд-шоу готове! Звичайно, ви також можете створювати свої власні теми з нуля із необмеженим числом слайдерів.

Layer Slideshow простий у використанні. Кожен слайд містить різні шари з відокремленим ефектом для кожного елемента: текст, зображення, фон. Всі елементи мають позицію, а слайд-шоу залишається чуйним. У Layer Slideshow ви можете грати зі слайдами за допомогою Drag'n drop та inline text edition. Тим більше, що ви можете змінювати розмір зображення за допомогою маркерів!

Включені бібліотеки зображень. Слайд-шоу з шарами дійсно має приємний дизайн. Проблема створення слайд-шоу вирішена: в розширенні є образи, у вас є творчість. Найкраще буде якщо всі зображення будуть імпортовані на ваш сервер.

Ви будете мати доступ до:

  • Бібліотеки контурів;
  • Бібліотеки фонових зображень (абсолютно безкоштовно використовувати зображення);
  • Інтеграції Iconfinder (пошук включає будь-які значки у ваших слайдах).

Слайд-шоу з поліпшеним менеджером зображень Joomla. Layer Slideshow поставляється з вдосконаленим менеджером зображень, який дозволяє вам:

  • Обрізати зображення до точного розміру слайдів;
  • Зробити зображення під контейнер для слайдів;
  • Завантажити попередні завантажені зображення з бібліотеки;
  • Застосувати ефекти до зображення.

Повна ширина, чуйність і багато іншого. Layer Slideshow можна легко встановити як слайд-шоу з повною шириною. У глобальній конфігурації можна встановити ширину 100% або виправити значення для будь-якого контейнера. Все залишиться чуйним (адаптується до екранів будь-яких пристроїв).

Деякі особливості Layer Slideshow:

  • Слайд-шоу в модулі. Завантажуйте слайд-шоу у власних модулях HTML для Joomla або у спеціальному;
  • Працює з усіма текстовими редакторами. Всі слайд-шоу можна завантажити в будь-який текстовий редактор із спеціальною кнопкою;
  • Joomla CCK та інші розширення. Layer Slideshow можна використовувати з усіма розширеннями Joomla, які викликають модуль вмісту Joomla (більшість розширень).

Сторінка компонента для створення слайд-шоу Layer Slideshow (на офіційному сайті можна подивитися демонстрацію)