Тип: Компонент/плагін
Версія Joomla!: Joomla! 3+
Ліцензія: Компонент платний

Droptables – менеджер таблиць в Joomla!

Droptables — єдиний менеджер таблиць для Joomla, який пропонує реальний інтерфейс для керування таблицями в Joomla. Крім того, всім можна керувати безпосередньо з вашого редактора. Застосування тем в один клік, копіювання таблиці і клітинки, деякі функції обчислення і автоматично створювані діаграми є частиною інструменту. Доступний розширений імпорт/експорт в форматі Excel. Зазвичай для таблиць потрібне знання HTML/CSS, але із розширенням Droptables можна забути про складні маніпуляції.

Економія часу при створенні таблиці. Таблиці нелегко створювати в HTML, і Joomla не пропонує нічого для цього. Все, що потрібно, це натискання на клітинку, редагування даних і готово! Зміни зберігаються автоматично. Ви заощаджуєте час, і навіть помилка користувача не може порушити ваш макет таблиці.

Потужний менеджер таблиць. Простота у використанні не означає базового взагалі. У вас є безліч інструментів для редагування таблиці, включаючи візуальні інструменти для кольору, границь, радіусу границі і т. д. Кожна клітинка також може бути модифікована візуальним редактором Joomla з усіма доступними функціями. Для просунутих користувачів в кожній таблиці також доступна спеціальна версія коду CSS з дзеркалом коду.

Теми для таблиць. Droptables постачається з 6 темами. Теми створено з плагіна, а це означає, що все можна редагувати. Ви навіть можете створювати свої власні стилі з нуля, оскільки таблиці можна скопіювати одним кліком.

Імпорт та експорт таблиць із та в Excel. Інструмент Excel Import & Export доступний для кожної таблиці. Збережіть багато часу, імпортуйте файл електронної таблиці, створіть макет і публікуйте його. Що можна імпортувати/експортувати? Ви можете імпортувати всі дані, навіть деякі стилі Excel, або лише дані та зберігати свій стиль таблиці. Стилі, сумісні для імпорту/експорту: колір тла таблиці, колір шрифту, розмір шрифту, межі, посилання (формат HTML).

Автоматична синхронізація з файлами Excel та Google Таблицями. Так, ви прочитали це правильно. Завантажте файл Excel у свій медіа-менеджер або будь-де на ваший сервер, пов'яжіть файл із таблицею з Droptables, і ви зможете автоматично синхронізувати дані. Він також працює з Google Таблицями.

Діаграма, створена з даних таблиці. Плагін поставляється з інтеграцією Chart.js. Виберіть діапазон даних, виберіть один з 6 стилів (pie, bar ...) і додайте його в будь-якому місці вашого контенту. Графіки автоматично оновлюються при редагуванні даних таблиці! Ви також можете створювати кілька діаграм з однієї таблиці. Гнучко, чи не так?

Редактор виринаючої підказки в елементі таблиці. Підказка в комірці — це цікава функція, яка додає вміст і стиль до таблиці. Ви можете додати підказку на кожну клітинку. Як завжди, це легко, і це можна зробити, натиснувши кнопку підказки та додаючи вміст за допомогою редактора Joomla. Ви можете додати будь-який HTML у клітинку, включаючи медіа та зображення ...

Керування таблицями. Droptables має спеціальний шаблон інтерфейсу для керування таблицями в зручному середовищі. Крім того, на основі груп та дій користувача Joomla ви можете обмежити керування таблицею та її публікацією.

Таблиці Joomla з бази даних. Droptables отримав інструмент для створення таблиць з вибору даних бази даних. Виберіть кілька таблиць і стовпців з бази даних, застосуйте кілька необов'язкових фільтрів, а потім керуйте таблицею з інтерфейсу менеджера таблиці. Ваша таблиця автоматично збільшується при оновленні бази даних! Крім того, у вас є сортування, фільтри, автоматичний дизайн, автоматичне додавання сторінок.

Сумісність із редакторами сторонніх розробників. Якщо ви використовуєте стороннє розширення Joomla, наприклад E-commerce, ви можете додати свої таблиці в редактор, вони будуть працювати. Якщо у вас є які-небудь сумніви, не соромтеся, напишіть розробникам.

Компонент Droptables інтегрується із:

  • K2 Joomlaworks;
  • FlexiContent;
  • Joomla модулями;
  • Всіма редакторами;
  • Joomla CCK & іншими розширеннями.

Сторінка розширення Droptables (на сайті розробників можна побачити демонстрацію компонента)