Тип: Компонент/модуль/плагін
Версія Joomla!: JOOMLA! 3.5+ / 2.5
Ліцензія: Компонент платний

HikaShop – ваш магазин на CMS Joomla!

CMS Joomla! – одна із найпоширеніших та самих функціональних систем для керування контентом. Для неї написано безліч доповнень: компонентів, плагінів та модулів. А якщо її перетворити в магазин? Легко – із компонентом HikaShop!

HikaShop це рішення для електронної комерції, яке працює на Joomla! і яке створене для простоти та гнучкості. Із цим потужним компонентом можна побудувати магазин будь-якої складності, а доповнення допоможуть налаштувати практично будь-яке рішення. До того ж для покращення функціональності та зовнішнього вигляду магазину можна використовувати компоненти, модулі чи плагіни для самої Джумли. 

Особливості компонента HikaShop:

  • Міжнародні продажі – ви отримуєте інтерфейс для опрацювання мов, валют, зон та додаткових податків на продажі у будь-якій точці світу;
  • Потужна статистика – керування магазином просте та легке, завдяки використанню приборної панелі та її потужних можливостей;
  • Адаптивний дизайн – вам не потрібно купувати додаткові рішення для створення мобільної версії сайту, адже HikaShop чудово відображається на екранах будь-яких розмірів. Від телефонів – до телевізорів;
  • Маркетингові інструменти – ви можете збільшити продажі завдяки партнерським програмам, купонам, знижкам та ін.;
  • Легка конфігурація – компонент зручний та легкий у налаштуванні. Створіть свій власний сайт за хвилину;
  • Додаткові функції – для HikaShop написано безліч плагінів, модулів та компонентів, які розширять його функціональність;
  • Дизайн. Персоналізуйте свій магазин за допомогою інструментів;
  • Мульти-постачання – можливість додавання HikaMarket в HikaShop. Ви можете створити магазин із безліччю постачальників. Керування продажами від різних людей в єдиному магазині.

HikaShop постійно допрацьовується та вдосконалюється, додається новий функціонал та виправляються помилки. Над цим працює команда розробників. Тому якщо у вас виникнуть проблеми – ви швидко отримаєте рішення від підтримки.

Для індивідуалізації свого магазину можна додатково придбати шаблони, стилі, а також інші доповнення для вбудовування додаткових функцій.

На сайті компонента можна завжди зв’язатися із розробниками, почитати статті щодо вирішення проблем та й просто вести обговорення різного характеру на офіційному форумі.

Додати різноманітні способи оплати на сайт можна, встановивши плагін «Плагін для прийому платежів Robokassa для HikaShop»

Сторінка компонента HikaShop