Форма входу для користувачів Joomla 3! та вище

Звичайна форма входу може здатися трішки нуднуватою. Хоча є шаблони, які дозволяють додати форму входу/реєстрації у пункт меню. В такому випадку вона буде виглядати більш стильно. А якщо такої можливості у вас немає, то можна встановити модуль, що додасть форму входу/реєстрації, яка буде відкриватися у спливаючому (Lightbox ) вікні. 

Плагін BT Login безкоштовний та легко налаштовується. Спочатку встановіть його на сайт у менеджері розширень. Після встановлення у менеджері модулів з’явиться ваша форма. Її потрібно увімкнути та вибрати позицію у шаблоні.

Ось і все, тепер має працювати. Дивіться приклад на скриншотах:

Форма входу для користувачів Joomla 3! та вище

Форма входу для користувачів Joomla 3! та вище

Від початку модуль не локалізований але можна із легкістю його перевести на потрібну мову. Все перекладати не обов’язково, достатньо це зробити лише для сайту. В панелі керування, думаю розберетеся.

Для перекладу потрібно відкрити файл: ваш сайт/language/en-GB/en-GB.mod_bt_login.ini та зробивши відповідні зміни зберегти його та перейменувати у мову перекладу. Наприклад, для української це — uk-UA.mod_bt_login.ini. Тоді цей файл потрібно скопіювати у папку: ваш сайт/language/uk-UA. Зрозуміло, що мовою вашого сайту в такому випадку повинна бути українська. Для російської робиться все аналогічно.

Завантажити модуль з офіційного сайту

Кому потрібно качайте файл перекладу