Open Server

Open Serverце портативна серверна платформа і програмне середовище, створене спеціально для веб-розробників з урахуванням їх рекомендацій і побажань.

Програмний комплекс має багатий набір серверного програмного забезпечення, зручний, багатофункціональний продуманий інтерфейс, володіє потужними можливостями з адміністрування та налаштування компонентів. Платформа широко використовується з метою розробки, налагодження і тестування веб-проектів, а так само для надання веб-сервісів в локальних мережах.
Хоча спочатку програмні продукти, що входять до складу комплексу, не розроблялися спеціально для роботи один з одним, така зв'язка стала досить популярною серед користувачів Windows, в першу чергу через те, що вони отримували безкоштовний комплекс програм з надійністю на рівні Linux серверів.
Зручність і простота управління безумовно не залишать вас байдужими, за час свого існування Open Server зарекомендував себе як першокласний і надійний інструмент необхідний кожному веб-майстру.

Дистрибутиви:

"Максимальна" редакція - це повна версія Open Server. Являє собою потужну серверну платформу з Apache, Nginx, PHP, MySQL і повноцінне програмне середовище, що включає великий набір корисного софта для веб-майстра і все це повністю портативно! Актуальний список програм, включених до складу пакету, ви можете знайти на головній сторінці сайту.

"Розширена" редакція - містить в собі тільки серверну частину платформи без пакету додаткових програм. Дана версія рекомендується тим користувачам, кому для роботи не потрібний набір портативних програм включений в "Максимальну" редакцію Open Server і тим, хто хоче заощадити місце на жорсткому диску.

"Базова" редакція - це мінімальна за розміром версія Open Server. В "Базовій" редакції, так само як і в "Розширеній", відсутній пакет додаткових програм, однак крім цього в збірці немає модулів Git, MongoDB і Rockmongo, PostgreSQL і PhpPgAdmin, а так само немає модуля ImageMagick. Дана версія рекомендується тим користувачам, які мають повільний інтернет-канал або хочуть максимально зекономити місце на диску.

Сайт програми