Зависання TheBat!

Якщо ви використовуєте для роботи із поштою поштовий клієнт The Bat!, то, мабуть, зустрічалися із функцією автоматичного резервування. Програма в певний день та певний час (який виставлений в налаштуваннях) починає у самий непідходящий момент створювати архів із даними.

Нічого погано в цьому процесі не бачу. Але якщо у вас комп’ютер із мінімальною продуктивністю (а саме так воно скоріш за все і є, оскільки програми такого типу найчастіше використовуються в офісах), то в самий непідходящий для цього момент The Bat! запускає свою неповоротку операцію, яка «підвішує» комп’ютер.

Відмінити операцію архівування в даний момент буває не просто, вона просто підвисає. Навіть, щоб закрити її потрібно викликати диспетчер пристроїв (сполученням клавіш Ctrl + Alt + Delete).

Тому краще змінити час у який буде створюватися архів або зовсім вимкнути його. В останньому разі архівування прийдеться запускати вручну.

Щоб зайти в налаштування відкриваємо «Свойства → Настройка → Система». Там знаходимо пункт «Система» і знімаємо прапорець напроти «Копир. Каждые».

Зависання TheBat!

Зависання TheBat!

При необхідності налаштувати резервне копіювання, зокрема вказати місце зберігання архіву, налаштувати що саме потрібно архівувати та інші параметри, потрібно перейти у «Свойства → Настройка → Система» та натиснути на кнопку «Дополнительно». Там у вкладці «Общие» вибираємо каталог в якому будуть зберігатися резервні копії, а також відмічаємо, що копіювати (властивості поштової скриньки, поштові папки, адресні книги, налаштування користувачів, прикріплені до листів файли).

Зависання TheBat!

Зависання TheBat!

Знизу у цьому ж вікні вибираємо поштові скриньки, які будуть опрацьовані (якщо у вас їх декілька), а також адресні книги.

Вкладка «Дополнительные» дозволяє задати пароль на архів. Так можна бути впевненим, що ніхто, крім вас, не зможе скористатися особистими листами та інформацією, яка міститься в архіві.

Зависання TheBat!

Вкладка «Папки» дозволяє вказати папки для опрацювання. За умовчанням вибрані всі.

Хто ще не знайомий із поштовим клієнтом The Bat!, то може зробити це за посиланням знизу.

Поштова програма TheBat! — завантажити ознайомлювальну версію та купити

The Bat! — програма №1 для роботи із електронною поштою. Дана програма має багато перемог при проведенні різних тестувань. Даний поштовий клієнт підтримує всі можливі протоколи та методи шифрування. Клієнт легко (для більшості популярних поштових сервісів практично автоматично, від вас потрібний лише логін та пароль) налаштовується та потребує малу кількість системних ресурсів і за моїми спостереженнями найкраще відображає вміст листів та правильно виконує синхронізацію із сервером. Працює із протоколами IMAP4, POP3, APOP, SMTP, SMTP authentification.

The Bat! — безпечний клієнт, який шифрує інформацію по протоколах SSL/TLS. Крім того можна захистити потрібні поштові скриньки паролем. Читати листи із такої скриньки зможе лише той, хто знає пароль.