ProtonVPN — надійний VPN сервіс для різних пристроїв

Одним із найкращих VPN сервісів являється ProtonVPN. Його створила команда вчених CERN (Європейський Центр ядерних досліджень). До речі, у 2013 році ця ж команда створила найбільший у світі зашифрований поштовий сервіс — ProtonMail. На даний час ним користуються мільйони журналістів, активістів та політичних діячів по всьому світі.

Не так давно вийшов VPN клієнт для операційної системи Android. Дана розробка відрізняється від інших, тим що не має обмежень по кількості даних, які передаються.

Ні для кого не секрет, що більшість безкоштовних VPN сервісів продають дані користувачів третім сторонам та встановлюють різне шкідливе програмне забезпечення. Дослідження, які були проведені показали, що 38% VPN-додатків, які працюють на операційній системі Android містять шкідливе програмне забезпечення, а такий додаток як Hotspot Shield VPN займається збором та продажею даних користувачів. Цього не скажеш про ProtonVPN.

Повна прозорість і чесність перед користувачами являються ключовими особливостями ProtonVPN.

Деякі особливості VPN сервісу:

Безпека: шифрується увесь трафік, тому ваші дані завжди залишаються у безпеці, навіть при під’єднанні до інтернету у публічних та інших ненадійних місцях;

Конфіденційність: вся ваша історія веб перегляду залишається приватною, ніякі дані з історії не попадуть третім сторонам;

Свобода: ProtonVPN створений для журналістів та активістів, які використовують ProtonMail. Всі бар’єри інтернет цензури порушуються ProtonVPN, а це дозволяє отримати доступ до будь-якого інтернет ресурсу.

SECURE CORE: дуже часто сервери служб VPN перебувають під наглядом, тому дані можуть бути передані. ProtonVPN перешкоджає цьому, спочатку передаючи користувальницький трафік через мережу Secure Core у країнах, що мають конфіденційність, таких як Швейцарія та Ісландія. Тому навіть скомпрометований сервер VPN не покаже реальної  IP-адреси.

PERFECT FORWARD SECRECY: використання шифру «Perfect Forward Secrecy». Це означає, що ваш зашифрований трафік не може бути захоплений чи розшифрований пізніше.

SWISS BASED: штаб квартира сервісу розташована у Швейцарії, де діють найсильніші закони про конфіденційність у світі. Швейцарія також знаходиться поза межами юрисдикції ЄС та США.

NO LOGS: послуга без реєстрації. Ніяка ваша інтернет активність не відслідковується та не реєструється, а тому ніяка інформація не може бути розкрита третім особам.

TOR over VPN: ProtonVPN також інтегрується із найвідомішою анонімною мережею Tor. Всього один клік мишкою і ви перенаправляєте увесь трафік через мережу Tor.

Інтерфейс: користування VPN має бути простим, зручним та не викликати проблем і труднощів в налаштуванні. Тому розробники доклали максимум зусиль, щоб додатки були функціональними та максимально простими.

Швидкість: використовуються високошвидкісні та високопродуктивні VPN сервери. Тому потокове відео, музика, а також робота в інтернеті буде максимально швидкою.

Мультиплатформеність: використовуйте ProtonVPN на macOS, Linux, Windows, Android, iOS, DD-WRT router.

ProtonVPN — надійний VPN сервіс для різних пристроїв

GLOBAL VPN SERVER NETWORK: ProtonVPN має сотні безпечних VPN-серверів по всьому світі. Також до їхнього складу входять декілька безкоштовних. Тому не залежно від того, де ви підключаєтеся, ProtonVPN з’єднається із найближчим із них для забезпечення максимальної пропускної здатності.

Підтримка протоколу IKEv2: даний протокол забезпечує максимальну швидкість та стабільність, навіть в складних умовах мобільної мережі (наприклад, при переключенні між LTE і WiFi, перемиканні між стільниковими вишками, поганому зв’язку).

Слід зауважити, що не потрібно від безкоштовного тарифного плану чекати чогось надзвичайного. За відгуками користувачів найстабільніше з’єднання та чудову швидкість пропонують платні тарифні плани.

Ось тарифи, які пропонує дана компанія:

ProtonVPN — надійний VPN сервіс для різних пристроїв

Сайт ProtonVPN



Додаток для Android

Альтернатива: Windscribe VPN (сам ним користуюся, все влаштовує).