Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 5.0 та вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Screen Share

Мова піде не про розвагу, а про реальну допомогу, яку іноді потрібно надати для людини, чиї технічні знання не дозволяють самостійно вирішити деякі питання. Це може бути налаштування певної програми, допомога при налаштуванні комп’ютера або іншої техніки.

Використовуючи можливості програмного забезпечення Screen Share – oneAssistant, можна показати як свій екран, так і спостерігати за віддаленим. До того ж налаштування взаємодії між двома пристроями дійсно прості (такими вони й повинні бути).

Порядок дій:

1. Встановлення програми Screen Share – oneAssistant на обидва пристрої. Можна просто ввести назву в макеті, знайти та встановити. А можна поділитися своїм екраном. Крім коду, автоматично відправляється посилання на програму.

2. Хто потребує допомоги, відкриває програму та вибирає опцію «Поделиться». Далі, як вже було написано, потрібно відправити код для під’єднання обраним каналом комунікації (електронна пошта, Viber і тому подібне). На даному етапі можна вибрати чи буде використовуватися мікрофон при підключенні.

Screen Share

Screen Share

3. Хто має допомогти у вирішенні проблеми, після запуску програми має вибрати «Помочь» та ввести код, який прийшов від людини, що потребує допомоги.

Screen Share

4. Натиснути «Подключить».

Screen Share

5. На іншому телефоні потрібно надати дозвіл на підключення. 

Screen Share

6. Також програма запросить дозвіл на відображення поверх інших додатків. Потрібно надати таку можливість, перевівши перемикач у положення увімкнено.

Screen Share

7. Тепер можна бачити екран іншого пристрою та давати поради, адже можна спілкуватися в режимі голосового дзвінка. Також можна відсилати повідомлення на екран іншого пристрою або у буфер обміну. Тобто, ви скопіювали певний текст, а на іншому телефоні його можна вставити з буфера обміну в потрібний додаток.

Screen Share

Відображення повідомлення на другому телефоні:

Screen Share

При швидкому проведенні в будь-яку сторону на екрані будуть малюватися стрілки з відповідним проведенню напрямком. Так можна координувати користувача, якому надається допомога.

Стаття до теми: «Віддалене керування смартфоном з комп’ютера програмою TeamViewer»

Зручна та дійсно проста програма, без зайвих налаштувань, яка допоможе швидко виконати потрібну роботу – надати віддалену підтримку.

Сторінка «Screen Share – oneAssistant» в маркеті