Paintings

Всі знають, що діти люблять малювати та розмальовувати розмальовки. А сучасні малюки люблять це робити за сучасною технікою. Якщо у вас планшет чи телефон під керуванням операційної  системи android, то за допомогою безкоштовних програм можна цікаво та весело провести час. Розмальовки на сучасних пристроях із сенсорними екранами набагато легші в керуванні, ніж на звичайному ПК за допомогою мишки.

Paintings

Для самих менших дуже цікавою буде програма «Живопис, розмальовки Зоопарк». Після встановлення в головному вікні програми стануть доступні персонажі для розфарбовування. Як персонаж буде вибраний можна розпочинати розфарбовувати. Для цього потрібно вибрати інструмент (олівець, заливку, пензель і так далі). Якщо вибрана заливка, то знизу стануть доступні кольори для вибору (для перегляду всіх потрібно їх прогорнути). Для розфарбовування потрібно просто доторкнутися до частини зображення, потім змінивши колір доторкаємося до іншої частини і так поки не зафарбуєте все зображення. Можна також малювати власні малюнки, вибравши олівця чи пензля. Крім того в програмі можна вставляти вже готові картинки (сонце, автомобілі, квіти, тварин і так далі).

Paintings

До того ж всі персонажі видають звуки (якщо на них натиснути) і, що головне — рухаються. А це дуже сподобається для дитини. Також інструменти (олівець, пензель) при їх використанні видають звуки.

Google Play

Paintings

Ще одна чудова програма, яка допоможе дітям вдосконалювати свої навички граючись - "Розмальовки для дітей". Близько 600 розмальовок: кішки, собаки, риби, птахи, тварини, морські тварини, коні, кролики, автомобілі, замки, динозаври, квіти, принцеси, феї, фрукти, овочі, День святого Валентина, Великдень, Хеллоуїн, День подяки, Сент-Патрика, Різдво, Новий рік. Якщо натиснути на "чарівну паличку", то зображення розфарбується автоматично. Після того, як малюнок буде розфарбовано - просто натисніть зберегти, щоб малюнок зберігся на картку пам'яті.

Google Play

Paintings

"Розфарбуй картинки" - додаток, що працює на телефонах та планшетах. Можна увімкнути фонову музику, що допоможе задуматись та зосередитись. Для розфарбовування доступні картинки на різну тематику. Готову роботу також можна зберегти.

Google Play

Paintings

І на завершення ще одна програма "Розмальовки". В програмі передбачена можливість робити свої власні малюнки. Великий вибір кольорів, а також цікаві персонажі повинні сподобатися вашому малюку.

Google Play

Яка ж з програм краща? Всі розглянуті програми цікаві. Але інтерфейс у всіх різний - так, що прийдеться трішки привикати. Знаю одне: "Дітям рано чи пізно будь-яка програма почне надоїдати. Так, що можна з часом спробувати всі розглянуті програми, щоб було цікавіше."