Смарт-браслет з AliExpress за 2$

Хто замовляє товари з AliExpress, можливо, не раз натрапляв на смартбраслет із ціною приблизно 2-3 долари. Один браслет я купив рік тому, а другий недавно. Його модель Y68.

Продавець запакував товар відмінно, тому він прийшов неушкодженим. В комплекті браслет до якого потрібно під’єднати два ремінці, а також інструкція з QR-кодом для завантаження програмного забезпечення на ваш смартфон. Саме за допомогою цього програмного забезпечення можна з’єднати браслет із телефоном. Без нього не вийде навіть час встановити, оскільки він синхронізується із тим же телефоном.

Одна сторона має контакти для зарядки. Браслет потрібно цими контактами вставити у USB роз’єм вашого зарядного пристрою або в USB порт комп’ютера чи ноутбука.

Y68

До того ж продавець говорить, що він захищений від води та має ступінь захисту IP67. Функції браслета наступні: спорт, вимірювання сатурації та пульсу, моніторинг сну, нагадування, керування камерою телефона, відображення сповіщень та ін.

  • Екран: кольоровий, IPS, має розмір 1,44-дюйма;
  • Браслет сумісний з Bluetooth версії 4.0;
  • Ємність батареї: 180 мАг;
  • Час заряджання: близько 2 годин.

Самі ремінці дуже туго входять, іноді здається що зараз щось зламається.

При активному використанні браслет довго заряд не тримає і його потрібно заряджати кожен день. В режимі очікування він працює близько 3 днів (мається на увазі без носіння).

Для вмикання та вимикання потрібно більше 3 секунд утримувати єдину сенсорну кнопку, яка знаходиться знизу дисплея.

Y68

При короткотривалому натисканні цієї кнопки на екрані будуть змінюватися функції: головний екран, спорт, вимірювання сатурації та пульсу та ін. Для вибору бажаної функції потрібно виконати подовжене натискання на ній. Так відкриється меню вибраної вами функції.

Для прикладу перевірю функцію вимірювання пульсу та сатурації. Прикладу браслет до руки та трішки зачекаю. Показники ви можете спостерігати на екрані.

Y68

Для під’єднання браслета до телефона потрібно камерою телефона зчитати QR-код з браслета або з інструкції. Відкрити посилання та вибрати додаток для своєї операційної системи. Ну і, звичайно, встановити його. Далі відкрити та надати дозволи, які він запитує. Можете вибрати, які дозволи надавати, але майте на увазі, що без певних дозволів деякі функції можуть не працювати.

Далі потрібно на телефоні увімкнути Bluetooth та геолокацію. Відкрити встановлену програму, перейти в розділ «Налаштування» та додати новий пристрій, натиснувши на поле, куди показує стрілка. Почнеться пошук. У мене пристрій показується як 716. Потрібно натиснути на нього та зачекати.

Y68

Y68

Y68

Видно, що браслет розпізнався. Можна тепер користуватися функціоналом.

Y68

Якщо виконати подовжене натискання на головному екрані браслета, то можна змінювати циферблати.

А на завершення перевірю чи браслет не бреше на рахунок вимірів пульсу та сатурації. Буду вимірювати ці показники для повітря, знизу датчик блимає і ніби щось вимірює, але то ж являється неправдою.

Y68

Y68

Ну а що? Хтось думав, що за 2 долари можна отримати аналог Xiaomi?

Це хороша іграшка для дитини і не більше того. Десь так на місяців 3. Далі буде просто пилюкою припадати. Ну принаймні в мене так. Можливо в когось буде інакше.

Якщо ваш браслет не під’єднується до телефона, то відкрийте меню налаштування (значок шестерні). Знайдіть Reset, натисніть на кнопку та утримуйте її більше 3 секунд. Після скидання налаштувань, спробуйте під’єднати браслет знову.

Дивитись відео: «Смартбраслет з AliExpress за 2$»

Сторінка продавця

Сторінка продавця (альтернативна)

Сторінка для завантаження програмного забезпечення