Програма для мережного моніторингу – CurrPorts

CurrPorts – невеликого розміру портативна утиліта від відомого розробника, компанії NirSoft. Це програма для мережного моніторингу, яка показує всі відкриті порти TCP/IP та UDP на вашому локальному комп’ютері.

Ви можете детально вивчати кожен відкритий порт та бачити процес, який його відкрив. Доступна така інформація про процес: ім’я процесу, повний шлях до процесу, інформація про версію процесу (назва продукту, опис файлу тощо), час створення процесу та користувач, який його створив.

Використовуючи CurrPorts, можна закрити небажані з’єднання по протоколу TCP, зупинити процес, який відповідальний за відкривання порту/портів. Інформація по всіх TCP/UDP з’єднаннях може бути експортована в HTML, XML-файл або розділений табуляцією текстовий файл. Також можна копіювати виділену інформацію у буфер обміну.

Завантажити потрібну версію програми можна з офіційної сторінки автора.

Для того, щоб інтерфейс програми показувався вашою мовою, потрібно завантажити відповідний мовний файл, розпакувати його з архіву та помістити у теку з програмою. Якщо програма запущена, то закрити й повторно відкрити її.

Відкрити сторінку програми CurrPorts