Тип програми: Інсталятор/Portable
Підтримувані ОС: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Delete.On.Reboot

Заблоковані певним процесом файли звичайним способом видалити не вийде. Ви отримаєте помилку, що файл або папка не можуть бути видалені, тому що використовуються певною програмою або процесом (і тому подібне). Потрібно використати утиліту, яка може видалити такі файли та теки після перезавантаження. Хоча можна скористатися більш радикальними мірами.

Після запуску програми Delete.On.Reboot потрібно натиснути на кнопку «Добавить» щоб додати потрібні файли або теки в список на видалення.

Ви отримаєте попередження, що дану опцію можуть використовувати лише користувачі, які знають, що роблять. Дійсно! Будьте уважними! Більшість файлів, які не можна в поточний момент видалити являються системними і потрібні для нормальної роботи ОС Windows або програм. Їхнє видалення може спричинити збої в роботі та навіть неможливість завантаження операційної системи. Для подальшої роботи має стояти відмітка «Я эксперт и знаю, что делаю!».

Файли та теки можна додавати простим перетягуванням у вікно програми.

Після того як файли або теки з файлами були додані, потрібно натиснути на кнопку «Перезагрузить компьютер сейчас». Після перезавантаження обрані файли або теки будуть  видалені. Кнопкою + можна видалити або перемістити файли/папки в окрему чи тимчасову теку.

Програму Delete.On.Reboot можна додати в контекстне меню та у меню «Відправити».

Сторінка програми Delete.On.Reboot