Тип програми: Інсталятор/Portable
Підтримувані ОС: Усі операційні системи Windows Desktop та Microsoft Server
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Як скопіювати текст із вікон та програм?

Продовжуємо розгляд невеликих, але незамінних утиліт. Сьогодні мова піде про аналог Textify. Досить часто потрібно розпізнати текст із діалогових вікон програм, інформаційних повідомлень та повідомлень про помилки і так далі. Просто скопіювати текст не вийде. Можна його набрати вручну або використати безкоштовну програму, яка не потребує встановлення.

Після завантаження Get Window text потрібно розархівувати програму з архіву та запустити (в архіві єдиний файл). Далі натиснути на кнопку зі знаком запитання та тримаючи натисненою ліву клавішу миші, наводити на текст, який потрібно розпізнати та копіювати. Тест буде відображатися в програмі по мірі руху мишкою. Після відпускання миші залишиться останній розпізнаний текст.

Текстову інформацію можна скопіювати відповідною кнопкою або викликанням контекстного меню на виділеному тексті.

В опціях Get Window text можна відмітити запуск разом з Windows, налаштувати прозорість, відображення відповідно вікон та ін.

Демонстрація роботи програми:

Дивитись відео

Корисна та проста в користуванні програма, яка додасть зручності в роботі, позбавить від потреби набирати текст, що не копіюється. Крім того, її можна взяти із собою на флешці або зовнішньому диску.

Сторінка програми Get Window text