Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

GPU Shark — утиліта для моніторингу відеокарт

Важко знайти програму меншого розміру, яка буде проводити моніторинг відеокарти та виводити інформацію про неї. GPU Shark не потребує встановлення та після запуску дозволить вести моніторинг відеокарт від NVIDIA GeForce та ATI Radeon (AMD).

Утиліта прочитає та відобразить такі показники як назву відеокарти, її температуру, кодове ім’я, версію драйвера, ідентифікатор пристрою, тип відеопам’яті, завантаження ядер, завантаження пам’яті, версію BIOS, швидкість обертання кулерів, частоту відеопроцесора, частоту відеопам’яті, робочу напругу та ін.

Утиліта може працювати у двох режимах. Перший режим виводить мінімум інформації про відеокарту, інший — більш повну. Якщо у вас декілька відеокарт, то утиліта може вивести інформацію по кожній із них.

Програма, крім звичайного виведення показників температури, також може виводити її мінімальні та максимальні значення.  

Перший запуск утиліти відбувається у спрощеному режимі. Щоб перемикнути програму у режим, який виводить на монітор більшу кількість інформації, потрібно в меню програми вибрати View → Detailed mode.

Всі дані, які ви бачите на моніторі можна з легкістю скопіювати в буфер обміну та вставити у будь-який документ. Для цього потрібно вибрати в меню програми Copy GPU data to clipboard або натиснути комбінацію клавіш Ctrl + C.

Сторінка для завантаження програми із офіційного сайту