TunnelBear

TunnelBear — VPN клієнт для операційної системи Windows та інших операційних систем, в тому числі як доповнення для браузерів. Основна його функція — це підміна вашого IP адреса, що часто буває потрібно для доступу до заблокованих ресурсів. Особливо актуально це зараз — у час авторського права, коли влада часто перегинає палку і блокує все підряд. В більшості випадків таке блокування відбувається на рівні окремої країни. І щоб попасти на заблокований сайт потрібно просто в налаштуваннях TunnelBear вибрати іншу країну свого перебування. Після цього проблем із доступом до сайту більше не повинно бути.

До того ж програма захищає вас і ваші дані від різних атак. Корисною буде при підключені до Wi-Fi у публічних місцях, де ризик витоку інформації особливо високий.

Після встановлення та запуску, програму потрібно зареєструвати і вибрати країну через яку буде іти ваш трафік. В безкоштовній версії доступно 1 ГБ трафіку. Для більшості випадків цього має вистачити. Якщо потрібно більше — потрібно заплатити.

Сайт програми