CloneApp

CloneApp — програмне забезпечення для резервного копіювання налаштувань встановлених у вашій системі програм. CloneApp зберігає у заздалегідь вами указану папку файли, папки, ключі реєстру та всі налаштування, які потрібні для пізнішого відновлення. Після перевстановлення операційної системи ви можете відновити збережені програми із всіма налаштуваннями.

Кількість програм, які підтримує CloneApp постійно збільшується. Якщо потрібної програми не має, а її потрібно зберегти, то це можна зробити вручну — для цього потрібно самостійно вказати папки і файли.
CloneApp абсолютно безкоштовна програма і не потребує встановлення. Просто розпакуйте скачаний архів у потрібне місце та запустіть від імені адміністратора виконуваний файл програми. Після чого вкажіть для програми папку, у яку будуть збережені налаштування та резервні копії програм. Навпроти програм, які ви хочете резервувати поставте галочки і натисніть Start CloneApp. Процес відновлення ще простіший — потрібно натиснути кнопку Restore.

Функціональні можливості програми можуть бути розширені за допомогою плагінів, які можна знайти на сайті програми.

Таким чином програма CloneApp — це швидкий та простий спосіб резервування та відновлення програм із їхніми налаштуваннями.

Сайт програми