dotPeek

dotPeekбезкоштовний додаток для декомпіляції і дослідження збірок .NET від творців ReSharper.

dotPeek – безкоштовний інструмент для декомпіляції і дослідження збірок .NET з широким набором функцій управління завантаженими збірками, навігації та пошуку.
Основні переваги dotPeek - це якість декомпіляції, а також простота завантаження і управління збірками .NET. Крім того, dotPeek пропонує численні функції пошуку, навігації та роботи з кодом, запозичені у ReSharper. Будучи безкоштовним додатком, dotPeek займає гідне місце в лінійці продуктів JetBrains.

Ключові можливості:

Швидке та зручне завантаження збірок .NET
dotPeek підтримує декілька різних форматів файлів збірок: .dll, .exe, .zip, .vsix, .nupkg і .winmd, дозволяючи створювати колекції збірок, зберігати їх і перемикатися між ними. Ви зможете завантажувати збірки безпосередньо з провідника Windows, а також з глобального кешу збірок (Global Assembly Cache). Передбачений також огляд і завантаження пов'язаних збірок.

Декомпіляція збірок .NET версій 1.0 - 4.5 у вихідний код C#
Для відображення декомпільованого коду dotPeek використовує більшість функцій, звичних користувачам Microsoft Visual Studio: відкриття декомпільованих файлів в окремих вкладках, підсвічування синтаксису, згортання блоків коду, нумерація рядків і багато іншого.

Миттєвий пошук і навігація
dotPeek надає великий набір функцій для навігації і пошуку в завантажених і пов'язаних збірках, включаючи збірки платформи .NET Framework. Для пошуку будь-якої збірки, типу, або члена типу вам буде потрібно натиснути всього кілька клавіш. Від будь-якого символу в декомпільованому коді ви зможете миттєво переходити до базових і похідних символів, використанням, реалізаціям та перевизначенням.

Навігація до коду, який викликав виняток
Однією з найбільш зручних навігаційних функцій dotPeek є перехід від стек-трейсу виключення до коду методів, які його викликали.

Перетворення і експорт збірок .NET в проекти Microsoft Visual Studio
Якщо ви хочете не тільки досліджувати збірку, але й внести в неї зміни, dotPeek дозволить вам перетворити і зберегти її в проект Microsoft Visual Studio і, таким чином, продовжити роботу вже з вихідним кодом збірки.

Сайт програми