Ultimate Calendar

Ultimate Calendar — зручний та функціональний календар із численними налаштуваннями та можливостями для зручної організації важливих подій особистого та загально призначення. Календар має зручне меню, зовнішній вигляд змінюється завдяки змінним темам.

В панелі налаштування можна вибрати вигляд відображення (місяць чи рік), вибрати дні вихідного дня, налаштувати виринаючі повідомлення про свята, та важливі події. Також можна налаштувати стилі шрифту, пріоритети відображення дат та ін.

Програма може показувати календар у вигляді списку чи таблиці будь-якого року від 1 до 9999. У календар входять усі відомі дати, події та свята (в тому числі і релігійні) різних країн (Австрія, Білорусь, Німеччина, Італія, Казахстан, Польща, Росія, Об'єднане Королівство, США, Україна, Франція, Чехія, Естонія та інші).

Клацнувши правою клавішею миші на будь-якій даті можна внести свої події, нотатки та свята. Всі події можна групувати по певних критеріях, наприклад, розділити на власні та загальні дати, що прискорить пошук подій.

Якщо потрібні більші можливості, то їх можна розширити за рахунок встановлення плагінів. В календарі вже містяться такі розширення як Сонце та Місяць (вони відображаються в залежності від вашого географічного положення). Ви побачите час сходу та заходу Сонця і Місяця, довжину сонячного та місячного дня, фазу місяця, Юліанські дати (відображається дата Юліанського календаря, Юліанський день та модифікований Юліанський день).

При потребі всі дати можна експортувати у формат Excel, в текстові формати RTF, TXT та формат зображень BMP. При виникненні запитань завжди можна скористатися вбудованою довідкою.

Сайт програми