ComboPlayer

Після встановлення плеєра відразу ж стануть доступні для перегляду безкоштовні телеканали (20 каналів) у якості (SD). Канали одночасно можна переглядати на декількох пристроях. Для кожного каналу доступна програма передач, тому не потрібно шукати її в інтернеті. Всі телепередачі відтворюються без затримок та реклами. Для більшої кількості каналів потрібна платна підписка, яка також включає високу якість картинки.

Слухайте безкоштовно радіо онлайн. Велика кількість радіоканалів вже входить в пакет поставки. Якщо потрібно більше, чи вашої улюбленої радіостанції не має в списку, то переходьте на свою улюблену радіостанцію, копіюйте посилання на трансляцію та відкрийте його у ComboPlayer. Кілька секунд — і ваша радіостанція відтворюється у високій якості. Відтворювана пісня розпізнається плеєром автоматично та клацнувши на кнопку можна читати текст. Всі посилання на радіостанції можна зберігати для послідуючого швидкого доступу до них. А авторизувавшись буде можливість синхронізувати збережені радіостанції на всіх пристроях. Для відтворення радіо потрібно завантажити та додати файл із розширенням .m3u у плеєр. Ви можете знайти ці файли в інтернеті.

ComboPlayer вміє відтворювати потокове відео з інтернету чи локальної мережі. Все, що потрібно це вказати лінк на трансляцію і показ розпочнеться автоматично. Також плеєр можна використовувати для відтворення потокового відео із вебкамер та IP-камер відеоспостереження. Просто додайте посилання на RTSP потік із IP-камери відеоспостереження.

Плеєр має зручний та продуманий інтерфейс і встановлені основні кодеки для відео та аудіофайлів. Їх достатньо для відтворення основних форматів медіафайлів. Маючи режим при якому всі елементи керування приховуються, а залишається лише вікно із відео (яке можна також налаштувати), ComboPlayer дозволяє переглядати улюблені передачі чи відео в будь-якій частині екрану та поверх всіх вікон. Таким чином можна працювати та бути в курсі, наприклад цікавих новин.

Всі популярні субтитри легко підтримуються плеєром. Потрібно їх завантажити (якщо вони відсутні) та додати до улюбленого відео. Щоб додати файл із субтитрами потрібно визвати контекстне меню → «Субтитры» — «Добавить файл субтитров» та вказати шлях до них.

Маєте велику медіатеку? Не потрібно встановлювати багато різних медіапрогравачів, адже ComboPlayer підтримує всі популярні аудіо та відеоформати. Такі як MPEG-2, MPEG-4, H.264, MKV, WMV, MP3, 3GP, WebM та багато інших.

Сайт ComboPlayer

Що можна сказати від себе про цей продукт? Цілком цікава задумка та вдала реалізація. Але для комфортного перегляду телевізійних каналів потрібна платна підписка, тому що саме вона включає більше ста каналів та HD якість. Зручна функція синхронізації між пристроями.