AHA Music - Music Identifier

Якщо ви почули певну мелодію, пісню чи аудіозапис та хочете знати назву звукової доріжки, то встановіть AHA Music - Music Identifier. За допомогою даного розширення ви зможете легко виконати аналіз та дізнатися назву мелодії та її виконавця.

Розширення підтримує всі соціальні мережі та відеосервіси. Розширення досить точно може визначити назву композиції, яка звучить.

Зверніть увагу, що розширення може визначати тільки назви мелодій, які звучать у браузері.

Що потрібно зробити для визначення композиції?

1. Перейти на сторінку розширення для встановлення. Натиснути «Встановити». Далі відкриється вікно із запитанням чи дійсно потрібно встановлювати розширення? В цьому ж вікні буде написано, які права отримає розширення у разі встановлення. В даному випадку — це перегляд та зміна особистих даних на відвідуваних вами сайтах. Якщо ви згідні, то натискайте кнопку «Встановити розширення».

AHA Music - Music Identifier

2. Відкрити сторінку із композицією. Це може бути аудіосервіс, відео на фоні якого звучить композиція, музика в соціальних мережах та ін. Далі потрібно відтворити мелодію. Після цього натиснути на іконку розширення, яка з’явиться з правого боку, біля адресної стрічки, після встановлення розширення.  

AHA Music - Music Identifier

Розширення розпочне аналіз відтворюваної композиції. Після цього видасть результат. Інколи розширення не може визначити композиції. В такому разі можна скористатися іншими сервісами чи додатками для операційних систем, наприклад Shazam для ОС Android.

В цілому — хороше розширення для браузера, яке повністю безкоштовне.

Перейти в магазин Chrome для встановлення AHA Music - Music Identifier