Speed Dial

Якщо ви хочете, щоб при відкритті нової вкладки відображалися мініатюри сайтів, які легко можна змінити та якими досить легко керувати, то спробуйте розширення Speed Dial. Після встановлення при відкритті нової вкладки ви побачите декілька вкладок із вже доданими сайтами, які можна видалити або замінити на свої.

Встановлюємо розширення. Знизу приклад із використанням браузера Google Chrome.

Speed Dial

Для додавання свого сайту потрібно просто натиснути на знак +, який знаходиться на пустій вкладці.

Speed Dial

Далі вводимо url адресу сайту та вибираємо зображення-мініатюру (може бути не доступне на деяких сайтах), після чого натискаємо додати.

Speed Dial

Speed Dial

Результат.

Speed Dial

Інший спосіб. Переглядаючи сайт викликаємо правим кліком миші контекстне меню та вибираємо FDV Speed Dial→ Додати за умовчанням. Закладка появиться на панелі.

Speed Dial

Одним кліком можна переглянути самі популярні сайти. Для цього натисніть на відповідну іконку (дивимося скриншот). Можна вибрати за який період переглядати: за увесь час, останній місяць чи за тиждень.  Кнопка + показує сайти, а – приховує.

Speed Dial

Для налаштування потрібно внизу іконки натиснути на маленький трикутник знизу. Можна вказати кількість сайтів, які будуть показуватися, кількість стовпчиків для відображення сайтів та час життя кешу.

Speed Dial

Також можна переглянути недавно закриті вкладки. Потрібно клікнути на кнопку (дивимося скриншот), після чого можна побачити список недавно закритих вкладок. Кнопка + показує сайти, а – приховує.

Speed Dial

Щоб налаштувати параметри потрібно натиснути на трикутник знизу іконки. Доступні такі параметри як кількість недавно закритих вкладок для показу та кількість стовпчиків для відображення.

Speed Dial

Перегляд самих популярних сайтів, а також недавно закритих можна дивитися по імені чи по url адресі. Для цього потрібно натиснути на відповідні перемикачі.

Вкладки можна об’єднувати в групи. Для цього потрібно натиснути на знак + зверху сторінки. Щоб перенести вкладку із сайтом до іншої групи потрібно викликати на ній контекстне меню та вибрати «Перемістити в групу → назва вашої групи».

Speed Dial

Доступна синхронізація параметрів та налаштувань, але для цього потрібно встановити аддон EverSync.

Щоб перейти в налаштування потрібно натиснути на значок шестерні. Налаштування суто індивідуальні. Наприклад, якщо ви хочете, щоб сайти відкривалися в новій вкладці, а не поточній — потрібно увімкнути дану опцію: «Режим открытия дилов по клику → Новая вкладка». Решта налаштувань дозволять вибрати шрифт та налаштувати його параметри, фон, створити резервну копію даних та ін.

Speed Dial

Можна задати пароль для обмеження доступу до своїх даних. При цьому розширення Speed Dial буде доступне лише тим хто знає пароль.

Speed Dial

Зверніть увагу, що розширення підтримує також і інші браузери: Mozilla Firefox та Opera.

Перейти до розширення Speed Dial для браузера Google Chrome
Перейти до розширення Speed Dial для браузера Mozilla Firefox
Перейти до розширення Speed Dial для браузера Opera