Прослуховування музики та її записування, використовуючи безкоштовну програму Radiocent

Програма пропонує для прослуховування величезну кількість радіостанцій, серед яких ви обов’язково знайдете, ту яка буде вам до душі. Всі композиції можна записувати для подальшого прослуховування в офлайн режимі.

Особливості програми Radiocent:

  • Програма Radiocent являється новим поколінням радіоефіру;
  • Можливість записування треків у формат mp3;
  • Створення закладок із улюбленими станціями;
  • Безкоштовність та відсутність реклами;
  • База, яка містить більше 12 000 тисяч станцій із всього світу;
  • Ведення історії радіостанцій, які прослуховувалися раніше;
  • Функція Mp3 плеєра для прослуховування музики без підключення до інтернету.

Програма продовжує розвиватися та дарувати для користувачів нові радіостанції. На даний момент Radiocent містить набагато більшу кількість радіостанцій ніж популярні традиційні радіомовні станції.

Програма має дуже просте та зрозуміле меню із зручним списком радіостанцій. Музику, яка для вас сподобалася можна записати в режимі реального часу та в подальшому відтворити, використовуючи для цього будь-який медіа плеєр або програму Radiocent, яка крім своїх звичних функцій також являється офлайн медіа плеєром.

Для вибору потрібної радіостанції можна скористатися пошуком. Пошук дозволяє шукати потрібні радіостанції за назвою та за жанром, а також за якістю трансляції. Улюблені радіостанції можна додавати до обраного. Щоб переглянути, які ви прослуховували радіостанції потрібно перейти в меню історія.

Важко знайти людину, яка не слухала б музики. У кожного свої вподобання — електронний хаус,  диско, джаз або хард рок і так далі. Серед тієї  кількості радіостанцій, які присутні у програмі Radiocent обов’язково знайдеться ваша. Навігація із Radiocent по тисячам радіостанціям буде приносити лише задоволення. Зручний пошук та сортування дозволять відібрати лише те, що потрібно вам, а перемикання між ними займе лічені секунди.

Крім прослуховування радіо Radiocent пропонує для перегляду самі популярні канали телебачення, такі як РТР Планета, Росія 24, РБК і багато інших ...

Хорошим бонусом при записі треків являється те, що запис починається із першої секунди звучання, а закінчується останньою, незалежно від того на якій секунді ефіру ви його увімкнули. Так що навіть, якщо ви натиснули на запис посередині пісні — вона буде записана повністю. Поточну та наступні композиції можна зберігати в автоматичному режимі non-stop. Така функція дозволить вибирати із всієї кількості записаних композицій лише потрібні та прослуховувати їх в будь-який час, а  не тільки в ефірі.

Програма має зручний плейлист, який розбитий по жанрах. Потрібно просто вибрати музичний напрямок (Classical, Rock, Metal, Alternative, Ska, Gospel, Sports, Reggae, 70s, 80s, 90s, Blues, Rnb, Folk, Country і багато інших) та насолоджуватися музикою. Плейлисти постійно оновлюються.

Разом із програмою Radiocent ви будете в курсі останніх новинок із світу музики.

Якщо ви не знайшли своєї улюбленої радіостанції в списку, то можна додати її вручну. Якщо додана вами радіостанція виявиться цікавою, то вона обов’язково з’явиться у свіжих плейлистах програми  Radiocent. При додаванні радіостанції зверніть увагу на такі параметри:

  • Адреса (Url): потрібно вносити адресу потоку радіостанції, а не адресу сайту на якому знаходиться радіостанція;
  • Назва радіо: назва, яка буде відображена у вашому плейлисті;
  • Жанр: всі додані вами радіостанції будуть мати жанр «User» та будуть знаходитися на початку плейлиста;
  • Бітрейт та формат радіомовлення: якщо вами не вказані параметри бітрейту радіостанції, то будуть застосовані стандартні параметри 128 kbps. Після додавання радіостанції потрібно закрити редактор. Програма застосує всі зміни та перезавантажиться.  

Програма безкоштовна та доступна для операційних систем Windows, Android, пристроїв від компанії Apple (iPhone, iPad і iPod).

На мою думку щось краще безкоштовно та без реклами буде досить важко знайти.

При встановлені будьте уважні — інсталятор за умовчанням пропонує встановити додаткові програми від Яндексу. Зніміть прапорці на відповідному етапі (щоб додатковий софт не встановлювався без вашого відома, а прапорці знімалися в автоматичному режимі встановіть програму Unchecky).

Перейти на сайт програми Radiocent для завантаження потрібної версії для вашого пристрою