Mailbird

Mailbird - простий та легкий поштовий клієнт, який підтримує додаткові функції. Вікно програми розділене на декілька частин (залежно від налаштувань). Для початку потрібно додати акаунт - зробити це досить легко. Потрібно вказати логін та пароль від вашої поштової скриньки та дати їй назву, решту налаштувань Mailbird підбере автоматично. Кожний акаунт при потребі можна налаштувати вручну. Програма підтримує поштові сервіси Gmail, Yahoo, Outlook.com, iCloud та ще понад 100 інших.

Зліва знаходяться облікові записи в яких можна переглядати листи (вхідні, відправлені та ін.), також можна переглядати папку спам. Заголовки листів відображаються посередині вікна зверху, а текст листів знизу.

Зправа буде відображатися вікно акаунту Facebook - якщо ви його підключили. Можна читати новини та публікувати свої матеріали.

Працює програма дійсно швидко, а листи, що були прочитані чи видалені в Mailbird зразу ж видаляються та помічаються як прочитані у вебінтерфейсі вашого поштового сервісу.
Для програми доступні різні доповнення: Facebook, можна відкривати файли із Dropbox/Google Docs, Google Calendar, створювати нотатки в Evernote та інші.

З Mailbird ви швидко створите, перешлете чи відповісте на новий лист, подвійний клік (або Enter)  на заголовку листа і його можна читати на весь екран. Додаткові параметри завжди можна переглянути натиснувши на перевернутий трикутник.

Програма переведена на багато мов - у тому числі на російську. В безкоштовній версії доступно тільки два акаунти.

Сайт програми