Google Nik Collection

Для всіх хто використовує фотошоп з’явилася чудова новина. Відома колекція фільтрів від компанії Google, що має назву Google Nik Collection і використовується багатьма фотографами по всьому світі стала абсолютно безкоштовною. Фільтри доступні для користувачів Mac та Windows. Пакет включає в себе сім плагінів: Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro і Dfine.

  • Analog Efex Pro — програма для застосування оптичних та вінтажних ефектів, створення професіональних стилізованих зображень. Регулюються текстури, рамки, наявні ефекти, що імітують фото та кіноплівку.
  • Color Efex Pro — плагін із 75 фільтрів та 250 ефектів, що призначені для покращення фото за допомогою кольорової корекції, ретушування та інших операцій.
  • Silver Efex Pro — плагін, що призначений для фотохудожників і який дозволяє виконувати корекцію сучасних кольорових фото під чорно-білі стильні фотознімки.
  • Viveza — плагін, що розширює функціонал Adobe Photoshop та призначений для регулювання контрастності, яскравості, насиченості кольору окремих об’єктів та областей фотознімків. Програма самостійно виділяє потрібні об’єкти та створює маски в автоматичному режимі.
  • HDR Efex Pro — плагін призначений для роботи із HDR зображеннями. З його допомогою ви зможете створювати реалістичні та художні ефекти в рамках одного інструмента.
  • Sharpener Pro — призначений для налаштування чіткості зображень на цифрових фото. Дозволяє працювати із 16 бітними зображеннями без необхідності переведення у 8 бітні. Зміни на фото від застосовуваних ефектів можна відразу ж бачити в області попереднього перегляду.  Можна застосовувати попередню корекцію різкості у файлах RAW, що отримані із фотокамер аж до фінального збільшення різкості із врахуванням особливості технології виведення зображень.
  • Dfine — це плагін для усунення шумів на фото та кольорового сміття. Може допомогти якщо у вас неякісна камера чи ви використовували велике значення ISO.

Даний набір плагінів буде корисним як для професійних фотохудожників так і для звичайних фотолюбителів (тим більше на шару).

Завантажити плагіни