Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 та вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Mi Fit

Mi Fit – додаток, який підтримує роботу із такими пристроями як Mi Band, Amazfit Bip, Mi Body Composition Scale, Mi Scale, Amazfit Pace та багатьма іншими.

Виконуйте двосторонню синхронізацію та отримуйте сповіщення на смартфон, передавайте інформацію на ваші годинники, браслети і іншу техніку.

Ви зможете завжди відслідковувати свою активність, підтримувати тіло в тонусі, задавати потрібні навантаження та дізнаватися про навіть найменші зміни у власному тілі. Отримуйте інформацію про частоту серцевих скорочень, про кількість зроблених кроків, аналізуйте якість сну, а велика кількість відеоуроків лише буде мотивувати вас займатися спортом та вести здоровий спосіб життя.

Використовуючи всього один додаток ви зможете стежити за різними видами спорту: біг, велосипед, лижі та інші види тренувань.

Постійні рекомендації допоможуть правильно розрахувати навантаження та час тренувань, все це робиться на основі показників вашого організму (частота пульсу, загальний стан).

Додаток Mi Fit завжди аналізує якість вашого сну, і на основі цього пропонує внести певні корективи для його поліпшення. Адже без нормального сну шансів на хороше самопочуття та нормальну здорову активність немає.

Рекомендується використовувати додаток Mi Fit разом із «розумними» вагами Mi Body Composition Scale. Ці ваги можуть відслідковувати 10 параметрів вашого організму та давати рекомендації на що потрібно звернути увагу. Вони можуть виявити ризики для здоров’я та давати рекомендації для правильних тренувань, скласти індивідуальний план тренувань.

Налаштовуйте будильник, не турбуючись, що він розбудить когось із членів родини, адже він використовує вібрацію.

Ви можете отримувати сповіщення прямо на екран вашого пристрою, тому ніколи не пропустите важливої інформації. Керуйте викликами, повідомленнями та сповіщеннями з інших додатків.

Пристрій разом із додатком Mi Fit слідкуватимуть за станом вашої активності і обов’язково нагадають, що вже час піднятися із комп’ютерного крісла та провести розминку.

До всіх отриманих даних будуються графіки, які дають можливість кращого візуального сприйняття, не вчитуючись у цифри.

Примітка. Вас може зацікавити інший аналогічний додаток: Notify & Fitness for Mi Band

Сторінка додатка Mi Fit в маркеті