Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Андроїд 5.0 та вище/ iOS 11.0 та вище/ iPadOS 11.0 та вище/ macOS 11.0 та вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Українська

Розвивальні ігри для дітей віком до 6 років – НУМО

Пропоную вашій увазі безкоштовні розвивальні ігри для дітей різних вікових груп. НУМО – це додаток з інтерактивними іграми для дітей дошкільного віку. Увага приділяється іграм, які допоможуть отримати навики з математики, логіки, мови, творчості та інших, не менш важливих, наук. В застосунку зібрані малюнки, ігри, завдання, а також цікаві історії для дітей.

Всі завдання поділені за віком: до 3-х років, від 3-х до 4-х років, від 4-х до 5-ти років, від 5-ти до 6-ти років. Тому кожна дитина знайде те, що для неї буде найцікавішим. Також завдання мають різні рівні складності, що відповідають віковим категоріям дітей.

Використовуючи додаток НУМО, дитина може дізнаватися цікаві факти про світ, який її оточує. Нічого складного у використанні додатка нема, тому кожна дитина зможе легко користуватися інтерфейсом. Від батьків потрібно лише при першому запуску пройти швидку реєстрацію, яка покликана забезпечити зручне використання додатка саме для їхньої дитини. Після цього додаток зможе працювати без мережі інтернет.

Ото ж, нехай ваша дитина навчається, граючись.

Сторінка додатка в Play Market



Сторінка додатка в AppStore