MultCloud

Якщо акаунт певної компанії у вашій країні заблокували, а таке останнім часом не рідкість, то під зловмисне блокування можуть попасти і ваші особисті дані, наприклад на Яндекс диску чи хмарі від  mail.ru. Що ж робити якщо там важлива інформація? Вихід завжди є. Можна скористатися VPN, яких хоч відбавляй або ж зареєструватися на MultCloud і проводити копіювання поза межами вашого фізичного комп’ютера. Всі операції будуть проходити напряму між вашими хмарними сервісами.

MultCloud підтримує достатню кількість хмарних сховищ — і це плюс. Швидкість копіювання досить мала — і це мінус. Хоча для невеликих файлів її достатньо, а кому потрібно більше — ніхто не мішає придбати платну підписку.


А тепер на практиці про те, як скопіювати із одного хмарного диска на інший оминувши свій ПК. Для цього реєструємося. Далі підключаємо спочатку один хмарний диск, вводячи логін та пароль і зі всім погоджуючись, а тоді інший.

MultCloud

Як все готово, то натискаємо на текст «Cloud Transfer» та вибираємо диски між якими буде проводитися копіювання. Тоді натискаємо «Transfer Now», вибираємо файли для копіювання (для копіювання кількох файлів — ставимо галочки напроти кожного), а тоді викликаємо контекстне меню та натискаємо «Copy to», вказуємо місце збереження файлів на іншому диску. Далі чекаємо завершення операції. Все чудово повинне працювати без встановлення додаткових програм на свій ПК. Для роботи із даним сервісом потрібний лише сучасний браузер.

MultCloud

MultCloud

MultCloud

MultCloud

Скажу від себе, що сервіс виконує поставлені завдання та заслуговує на увагу. Єдине, що через великі навантаження може працювати повільно та із перебоями.

Сторінка MultCloud