Безкоштовна електронна книга «Введення в Windows Server 2016» на російській мові

Компанія Microsoft випустила безкоштовну книгу в електронному форматі для всіх хто хоче ближче познайомитися із Windows Server 2016, а також для тих хто з ним уже знайомий та хоче поглибити знання.

Windows Server 2016 — серверна операційна система, якою користуються великі та малі організації. Дана книга присвячена всім нововведенням даної ОС, а матеріал викладається у формі, що доступна для професіоналів усіх рівнів. Книга написана експертами у даних областях та тими, хто брав учать в розроблені даної ОС. Книга містить в собі відомості про всі вдосконалення та нововведення, що відбулися в Windows Server 2016.

На даний час серверна операційна система Windows Server являється основою ІТ-інфраструктури цілого покоління різних організацій — від невеликих компаній, до потужних корпорацій. Тому із даною операційною системою знайомі багато спеціалістів даного напряму та ще велика кількість людей має чи мала із нею справу опосередковано. Прочитавши дану книгу ви дізнаєтеся про основні та нові функції Windows Server 2016.

Кожен розділ книги написаний експертами та розробниками, тому можете бути певні у тому, що отримаєте саму актуальну та точну інформацію про кожне покращення та нові функції, які були додані до Windows Server 2016. Хто хоче перейти на нову серверну ОС також знайде у книзі для себе потрібну інформацію.

Але потрібно пам’ятати, що всі рекомендації, які ви знайдете в даній книзі потрібно спочатку перевіряти в умовах тестового середовища, а не спішити реалізовувати в робочому середовищі.

Для розуміння книги потрібно мати вже певні знання по основних можливостях Windows Server (Microsoft Hyper-V, мережі та системи зберігання даних). Також потрібно знати про основи роботи із хмарними технологіями, такими як Microsoft Azure.

В книзі розглядаються питання, які пов’язані із технологіями, а також описуються сценарії, які орієнтовані на замовників продукту. Але все-таки книга не несе повної інформації, а лише базову, для ІТ-спеціалістів чи ІТ-архітекторів. Для більш повної інформації по тому чи іншому запитанні потрібно звертатися до онлайн ресурсів, які присвячені Microsoft Windows Server та розміщенні на офіційних сайтах компанії Microsoft.

Використовуйте рекомендації даного посібника та онлайн ресурси для покращення своєї практики та для правильного впровадження чи міграції на нову версію Windows Server.

Завантажити книгу можна із офіційного сайту Microsoft, заповнивши перед цим реєстраційну форму