Can You RUN It

Для того щоб перевірити чи вистачить потужності вашого ПК для тієї чи іншої гри потрібно перейти на сервіс Can You RUN It та завантажити утиліту, яка перевірить процесор, відеокарту та пам’ять пристрою. Після переходу на сервіс Can You RUN It потрібно ввести в поле пошуку «Search for a game» назву гри для якої потрібно дізнатися про системні вимоги, наприклад «Expeditions: Viking». Можна вибрати дві опції: просто переглянути системні вимоги вибраної вами гри або завантажити утиліту для тестування. Після цього натискаємо кнопку «Can You Run It»

Can You RUN It

та отримуємо вікно для вибору завантаження програми (для цього потрібно вибрати «Desktop App») щоб виконати тестування комп’ютера/ноутбука або вибираємо «View Requirements» та переглядаємо системні вимоги гри. Для продовження потрібно натиснути кнопку «Start».

Can You RUN It

Запустивши утиліту можна подивитися чи буде достатньо потужностей у комп’ютера для вибраної гри. Процес аналізу займе небагато часу (можливо, потрібно буде вимкнути антивірусне програмне забезпечення). Після аналізу програма видасть відповідне вікно, яке через декілька секунд автоматично закриється.

Can You RUN It

Can You RUN It

Всі результати будуть відображені у вікні завантаження програми вашого браузера, тому не закривайте його до завершення аналізу утилітою.

Can You RUN It

Сервіс Can You RUN It