ArtUp — розмалювати за 60 секунд

Головним героєм в грі є Леонардо, який малює масштабне графіті на стіні багатоповерхівки. Головне завдання для гравця — це допомогти для Леонардо намалювати свій шедевр в строк. Ви не знайдете в грі вражаючої графіки але отримаєте оригінальні 180 рівнів цікавої головоломки.

В кожному рівні гравець отримує частину стіни, а із правої сторони план — за яким в точності потрібно працювати. Поверхня стіни поділена на клітинки, які потрібно зафарбувати певним, у відповідності до схеми кольором. Розфарбовані на кожному етапі частини фрагментів стіни в кінці гри складуть єдину велику картину.
Керування процесом гри добре продумане. Переміщуючись по екрану художник може зафарбувати частину стіни,  яка знаходиться в його полі зору, колір фарби замінюється в один клік. Повну палітру кольорів можна побачити в лівому нижньому кутку, кількість відтінків сягає тридцяти.

З кожним рівнем ускладнюється сам малюнок та збільшується кількість кольорів для його створення. Часовий проміжок для виконання становить 90 секунд. Для проходження завдання, із кожним рівнем потрібно більш пильно підходити до його виконання та вибирати певну тактику розмалювання.

Кожен рівень після проходження зберігається і гравець може, при потребі, перейти до вже пройденого рівня і пройти його заново швидше або просто попрактикуватися у нових методиках нанесення узорів на стіну.

Гра повністю безкоштовна та без реклами, не має в ній і внутрішніх покупок, кількість проходжень будь-якого рівня не обмежена. Увесь процес гри має музичний супровід.

Платформа: Android
Російський інтерфейс: Ні
Вимоги: Android 2.3 або вище
Категорія: Головоломки

Google Play