Мова: Англійська/російська
Тип: Плагін/Віджет

WP Останні повідомлення — Плагін WordPress для відображення новин

Відобразіть недавній вміст WordPress так, як ви хочете, з однією із 6 включених тем. Цей плагін WordPress дозволяє автоматично форматувати вміст та відображати новини в редакторі, у вигляді віджетів або всередині сторінок тем.

Це, безумовно, найкращий спосіб відображення ваших останніх публікацій WordPress, категорій публікацій, сторінок, позначених постів або типових публікацій. Кожен новинний блок може бути налаштований окремо: виберіть джерело вмісту (повідомлення, сторінка ...), тему параметрів дисплея, конфігурацію зображення та розширені функції. WP Latest Posts містить безліч чудових функцій, таких як теми та попередній перегляд, необмежені віджети, вибір анімації та автоматичне обрізання для заголовку та тексту. Тепер плагін підтримує спеціальні типи публікацій (включений WooCommerce).

Плагін новин WordPress. Додайте стилю новинам. WP Latest Posts включає в себе 6 вбудованих тем, і там не просто теми, вони дійсно змінюють спосіб відображення вашого вмісту. Теми є чуйними, і кожна тема має спеціальну конфігурацію, тому вам потрібно лише зосередити увагу на вашому вмісті.

Ви можете визначити кольори, щоб останні новини підходили до дизайну вашої теми за допомогою всього лише одного кліка. Список тем:

  • Тема за замовчуванням: порожній макет, просто налаштовується;
  • Плавне наведення курсора: новини з макетом слайдера;
  • Сітка категорій: компактне відображення новин та презентацій;
  • У вигляді сітки: велика презентація новин з фрагментом тексту;
  • Портфоліо: презентація на основі зображення;
  • Хронологія: вміст відображається на основі дат (хронологічно).

Плагін гнучкий та чудово налаштовується. WP Latest Posts відображає  новини дуже гнучко. У вас є можливість вибрати в якості джерела одну або декілька категорій публікацій, сторінок та типи спеціальних публікацій в різних блоках відображення. І кожен блок може бути розміщений там, де ви хочете у вашому вмісті. Доступні, багато фільтрів контенту зокрема:

  • Фільтруйте за типом вмісту: публікації, списки категорій, сторінки, теги, типи спеціального повідомлення;
  • Фільтруйте вміст, опублікований до / після дати;
  • Порядок за датою, заголовком, випадково;
  • Відображати статті з останнього числа років, місяців, днів або годин;
  • При необхідності виберіть поля ACF та групи полів.

Зручність. Інтерфейс конфігурації новин був розроблений, щоб бути швидким в установці і редагуванні. Виберіть джерело новин, оберіть дизайн, розмістіть блок новин, де ви хочете, щоб він з'явився, і ви вже закінчили! Потрібно змінити кількість завантажених новин або тему? Це робиться одним клацанням миші.

Користувацький тип повідомлення та WooCommerce. WP Latest Posts сумісний з користувацькими типами повідомлень, тому ви можете завантажити контент сторонніх плагінів, в тому числі з WooCommerce. Створіть власну сторінку новин / віджет з повідомленнями, продуктами, подіями або тим, що ви хочете! Крім того, він повністю інтегрований з плагіном Advanced Custom Fields, ви можете додавати поля і групи полів в свої останні новинні блоки.

Необмежені останні новини. Налаштуйте кілька параметрів елемента новин з іншою конфігурацією для кожного з них. Потім ви можете відображати кожен блок новин на різних сторінках і в декількох примірниках на одній сторінці. Процес досить простий, створіть новинні блоки, вставте їх в свій редактор або у вигляді віджета, і все готово!

Останні повідомлення в положенні віджетів. Кожен новинний блок WP Latest Post може відображатися як віджет. Просто виберіть виділений віджет, встановлений за допомогою плагіна, а потім визвіть його до новинного блоку, який ви створили. Кількість віджетів необмежена, і ви можете мати кілька екземплярів на кожній сторінці.

WordPress Multisite. WP Latest Posts має спеціальну функцію WordPress Multisite. Після активації багатокористувацької мережі ви зможете отримувати будь-який вміст із будь-якої багатосторінкової мережі, а потім використовувати всі останні повідомлення, щоб відображати ваш вміст так, як ви хочете.

Розширене позиціонування зображення. У конфігурації зображення є всі параметри, необхідні для відображення медіафайлів, як ви хочете, з вибором джерела зображення, розміром зображення WordPress для завантаження, примусовим обрізанням і налаштованими полями.

Плагін чудово інтегрується із:

  • WooCommerce;
  • Visual composer;
  • DIVI Builder;
  • ACF Content Builder;
  • Більшістю тем;
  • Підтримує багатомовність.

Сторінка плагіна WP Latest Posts - WordPress News Plugin (там же можна подивитися демонстрацію його роботи)