Безкоштовна тема Helium Theme

Тема основана на безкоштовному фреймворці Gantry 5, який розроблений студією RocketTheme. Використовуючи Gantry можна легко керувати блоками сайту, змінювати відображення елементів простим перетягуванням миші та зберігати готові пресети, які потім можна швидко застосувати не використовуючи редактор коду.

Всі позиції на сайті змінюються у менеджері макетів (Layout Manager). Тепер не потрібно розбиратися у програмуванні аби змінити свій сайт.

В Gantry 5 був доданий потужний редактор меню, використовуючи який можна швидко створювати багаторівневі меню та додавати іконки.

Фреймворк підтримує SCSS та CSS, а також дає змогу підключити LESS.

Працює даний фреймворк на CMS Joomla! (потрібна версія Joomla 3.4 та вище), Wordpress (потрібна версія 4.2+) та Grav 1.1.9+.

Підтримуються наступні браузери у адміністративній панелі:

  • Google Chrome 41+
  • Firefox 36+
  • Safari 8+
  • Opera 28+
  • Internet Explorer 10+ (Підтримка обмежена)
  • На андроїд краще використовувати останню версію Google Chrome.

Щоб скористатися шаблоном потрібно спочатку встановити фреймворк із офіційного сайту розробників.
Потім потрібно завантажити сам шаблон та встановити.

Скажу від себе, що використовую на одному із своїх проектів шаблон, який працює на фреймворці Gantry. Досить хороша річ. Спочатку не міг досить довго привикнути. Але після того як вник в суть — все стало на свої місця. Всі операції, які в Joomla! приходиться виконувати досить довго — в Gantry виконуються значно швидше.

Слід відзначити, що шаблон Helium Theme — це врізана та безкоштовна версія. Компанія RocketTheme пропонує великий вибір сучасних шаблонів, які легко налаштовуються, відображаються на будь-яких пристроях та використовують останню версію Gantry.

Перейти на офіційну сторінку для завантаження Gantry 5 та шаблона Helium Theme