Тип: Компонент/модуль/плагін
Версія Joomla!: Joomla! 3+
Ліцензія: Free/Pro

j2store – один із найкращих компонентів інтернет магазину для CMS Joomla!

J2Store — самий популярний компонент покупок для Joomla! та розширення електронної комерції. Створіть інтернет магазин та почніть продавати за 10 хвилин!

Багато компонентів інтернет комерції, які працюють на Joomla! мають великий недостаток – вони використовують свої бази даних та не дозволяють додати функціонал інтернет магазину до статтей. Але із появою J2Store Pro все змінилося.

Компонент у якості продуктів дозволяє використовувати статті. Більше не потрібно витрачати час на вникання в усі налаштування та особливості систем складних компонентів для побудови інтернет магазину. Якщо ви знайомі із CSM Joomla!, то можете зразу ж приступати до наповнення магазину товарами.

Можна додавати декілька цін, додавати акції, різні варіанти одного товару, пропонувати знижки на основі кількості куплених товарів та багато іншого.

Компонент може похвалитися наявністю декількох валют із конвертером для зручності користувачів.

Реалізована підтримка продажі завантажувального контенту та програм. Тепер не потрібно додаткових плагінів для можливості продажу цифрових товарів.

Додаток дозволяє вираховувати податкові ставки та митні коефіцієнти, спираючись на географічну прив’язку. Також компонент вміє розраховувати вартість доставки, способи доставки, відслідковувати відгрузку товару, слідкувати за його вагою, ціною, кількістю та ін.

Із j2store можна керувати заказами, наявна підтримка гостьових облікових записів. Про стан заказів можна дізнаватися завдяки повідомленням, які будуть надходити для адміністратора та клієнтів. В панелі адміністрування доступна статистика заказів та керування ними в межах однієї сторінки (так як у OpenCart-ті).

Всім хто хоче створити свій магазин потрібно обов’язково звернути увагу на даний компонент, оскільки він нескладний в налаштуваннях та дозволить швидко запустити сайт. Якщо ви знайомі із системою керування контентом Joomla!, то вам не потрібно буде додатково вивчати функціонал спеціалізованої CMS для роботи з інтернет магазином, а можна зразу приступити до його створення та наповнення. А якщо у вас вже наявний сайт на Joomla!, то встановивши даний компонент ви зможете його перетворити на магазин. Компонент має гнучкі налаштування, лаконічний інтерфейс і повинен задовольнити вимоги як веб-майстра так і вибагливого покупця.

До особливостей j2store можна віднести:

  • Товари можна вести напряму та вказувати на них ціни прямо в матеріалах Joomla!;
  • Податки враховуються в залежності від регіону та гео зони;
  • Купони на знижку;
  • Облік товару, який знаходиться на складі;
  • Можливість застосовувати гнучку систему знижок, яка може залежати від кількості купленого товару, географічного положення покупця, від категорії товару;
  • Формування ціни із вказанням параметрів товару;
  • На один товар можна додавати декілька цін;
  • Підтримка продажу цифрових товарів;
  • Товар можна купити без реєстрації, підтримується швидка автоматична  реєстрація під час оформлення заказу;
  • Заказ можна оформити за один крок;
  • Кнопку кошика можна розмістити у будь-якому положенні на сайті, а також у категоріях та модулях із підтримкою опрацювання плагінів;
  • Технологія ajax (без перезавантаження сторінки) застосовується при швидкому виборі товару та його оформленні;
  • Підтримка сторонніх та власних плагінів для оплати, крім того, вже наявні такі способи оплати: Paypal, Authorize.net Plugin, iDEAL Payment Plugin, Ogone Plugin, DIBS Payment Plugin, Paypal Payflow Pro plugin;
  • Компонент магазину J2Store Pro розповсюджується із демо-пакетом на QuickStart на Joomla 3.6+;
  • Із безкоштовної версії компоненту можна перейти на платний варіант із збереженням всіх даних.

На офіційному сайті можна знайти шаблони, модулі, плагіни, які покращать та розширять можливості вашого магазину.

Завантажити компонент можна на офіційній сторінці

Демонстрація роботи компоненту J2Store Pro