Плагін для вставки шорткодів - Shortcode Ultimate Plugin for Joomla - безкоштовно

Знайти робочий та функціональний плагін для Joomla! і ще й до того ж безкоштовний — не так і просто. Не просто, але можливо. І як доказ цьому плагін Shortcode Ultimate Plugin for Joomla – Free.

Завантажуємо архів із плагіном та встановлюємо звичайним способом. Як це приблизно робити можна подивитися на наступній сторінці. Після встановлення перевірте чи увімкнені плагіни, зайшовши в менеджер плагінів та ввівши в пошук Shortcode. Якщо все Ок, то переходьте в менеджер матеріалів та додавайте новий. В панелі інструментів вашого візуального редактора повинна з’явитися приблизно така кнопка як на скриншоті знизу:

Плагін для вставки шорткодів - Shortcode Ultimate Plugin for Joomla - безкоштовно

Натиснувши на ней можна додавати практично все, що може стати в нагоді: слайд-шоу, Lightbox, ефекти до тексту, спойлери, відео, таблиці та ін.

До речі, при виборі певного елементу відкривається вікно налаштувань для кожного із них. І налаштування ці досить гнучкі.

Перейти на сторінку завантаження плагіна Shortcode Ultimate Plugin

Зверніть також увагу, що плагін має платну версію, яка підтримує набагато більшу кількість шорт-кодів, яку можна придбати на офіційній сторінці магазину.

Для завантаження плагіна потрібно зареєструватися на сайті розробника.

Якщо ви в пошуках хостингу, можу порекомендувати Beget, яким сам користуюся (до речі, тестування компонентів, модулів та плагінів відбуваються саме на ньому).
Також можу порекомендувати дешевий
український хостинг, на якому маю один із своїх проектів.