Модуль останні новини для Joomla! 3+/Latest News Enhanced

Цікавий та функціональний модуль для виведення останніх опублікованих новин на Вашому сайті. Функцій, навіть у безкоштовній версії більш ніж достатньо. Доступні різні способи виведення: з картинками, датою, календарем та ін.

Після завантаження перейдіть у менеджер модулів. Там буде наш встановлений та неопублікований модуль останніх новин. Відкривши його потрібно перейти до налаштувань. Для початку потрібно вибрати позицію виведення у шаблоні. Також вказати кількість виведених новин у вкладці «Выбор» напроти «Максимальное количество» (за умовчанням виводяться всі, що неправильно).

Модуль останні новини для Joomla! 3+/Latest News Enhanced

Щоб новини можна було відкрити, у вкладці «Вывод» навпроти «Ссылка на» вказати як буде (будуть) відображатися лінки. Можна вибрати обидва способи виведення лінків.

Модуль останні новини для Joomla! 3+/Latest News Enhanced

Налаштувань модуля достатньо для забезпечення практично будь-яких потреб. Але пам’ятайте, що виведення останніх новин можливе і за допомогою стандартного модуля «Материалы - Последние новости», який набагато менше навантажує хостинг, хоч і не має таких налаштувань.

Сторінка завантаження модуля

Якщо ви в пошуках хостингу, можу порекомендувати Beget, яким сам користуюся (до речі, тестування компонентів, модулів та плагінів відбуваються саме на ньому).
Також можу порекомендувати дешевий
український хостинг, на якому маю один із своїх проектів.