Форма зворотнього зв'язку для Joomla 2.5 - 3.x

Яка має бути форма зворотного зв’язку? Я думаю, що легкою, стильною та функціональною. Саме такі можливості пропонує форма Contactus. Складається дана форма із модуля та компонента. Всі налаштування досить прості і прекрасно описані на офіційному сайті. Також там розглянуті всі можливі типи додавання форми на сайт, її налаштування, а також типові проблеми та способи їх вирішення.

Доступна така форма зворотного зв’язку як в безкоштовній версії так і в комерційній. Для звичайного блогу чи сайту-портфоліо повністю буде достатньо можливостей безкоштовного варіанту. Для початку її потрібно завантажити та встановити в менеджері  розширень. Після цього в адміністративній панелі вашого сайту появиться модуль, який потрібно увімкнути та опублікувати в вибраній позиції вашого шаблону. Також появиться компонент у якому можна дивитися статистику (будуть показані листи, які вам відправили користувачі).

Форма доступна на англійській та російській мові. Українську можете завантажити нижче та скопіювати у папку: ваш сайт/language/uk-UA

Перейти на сайт Contactus

Завантажити українську мову для форми

Форма зворотнього зв'язку для Joomla 2.5 - 3.x

Якщо ви хочете власну форму, то на цьому ж сайті доступний онлайн конвертер форм для CMS Joomla! Все досить просто та не займе багато часу.  Потрібно вибирати потрібні поля для вашої майбутньої форми та давати їм назву, вибирати розмір шрифту, вирівнювання та ін. Кому потрібно на сайті все детально описано. Після складання форми, її можна завантажити та встановити собі на сайт.

Перейти до конструктора форм

Якщо ви в пошуках хостингу, можу порекомендувати Beget, яким сам користуюся (до речі, тестування компонентів, модулів та плагінів відбуваються саме на ньому).
Також можу порекомендувати дешевий
український хостинг, на якому маю один із своїх проектів.